StoryEditorOCM
PanoramaZANIMLJIV OGLAS

Zanima vas posao pomoćnog kuhara, 45 sati rada tjedno? Prijave do 12. travnja, poslodavac - kralj Charles!

Piše MOZAIK SD
23. ožujka 2023. - 09:01

Ako želite kuhati za kralja Charlesa III., sada imate priliku. Kralj traži nove zaposlenike.

Kralj Charles III. (74) traži novog pomoćnog kuhara za Buckinghamsku palaču. Novi zamjenik kuhara treba kuhati ne samo za monarha, već i za zaposlenike palače i goste na velikim državnim domjencima, kako je navedeno u oglasu za posao. "Ovaj posao je uistinu jedinstven", navodi se. "Premier Sous Chef" pomoći će voditi "tim talentiranih profesionalaca u kraljevskim kuhinjama", piše.

image

Kralj Charles

David Cheskin/Afp

O budućim zadacima pomoćnog kuharaj piše: "Kao pomoć kuharu, nadgledate svakodnevnu pripremu jela i osiguravate da je svaki obrok najviših standarda, bilo da se radi o obrocima osoblja ili velikom državnom banketu." Novi pomoćni kuhar pridružit će se timu od 30 članova koji djeluje iz šest različitih rezidencija, čineći "mogućnosti i raznolikost koju nudi ova uloga bez premca".

Oglas za posao se nastavlja: "Razvit ćete i pripremiti različite jelovnike i nabavljati najbolje sezonske sastojke, kao i pomoći u upravljanju razinama zaliha i koordinaciji popisa zaposlenika."

image

Kralj Charles

John Giles/Afp

Prijave su otvorene za kuhare koji su "visokokvalificirani i iskusni", već su radili na upravljačkoj razini i dolaze iz vrhunskog restorana ili ugostiteljskog obrta s pet zvjezdica. Također bi bilo korisno da novi zaposlenik palače ima iskustva u veganskoj kuhinji. Kralj Charles jede veganska jela jedan dan u tjednu i vegetarijanska dva dana u tjednu, kako je jednom otkrio u razgovoru za BBC.

Oglas možete vidjeti OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. lipanj 2023 04:16