StoryEditorOCM
PanoramaKreativni upravitelj

Vlasnici teretanu u Poljskoj ‘pretvorili u crkvu‘ kako bi mogli nastaviti s radom i nakon uvođenja novih epidemioloških mjera

Piše PSD
21. listopada 2020. - 16:36

Kako bi uspjela 'prevariti' vlasti da ne zatvore njenu teretanu, jedna Poljakinja odlučila je pretvoriti je u dućan i Crkvu te nastaviti s radom. Vlasnici teretana osjećaju velike gubitke zahvaljujući mjerama koje su naredile njihovo zatvaranje za vrijeme karantene, a ni nakon ponovnog otvaranja nisu im se vratili svi korisnici. Ni oni koji nisu poslušati epidemiološke mjere nisu dobro prošli, tako je naoružana policija u Velikoj Britaniji zatvorila teretanu nakon što je odbila prestati s radom.

Objava upraviteljice The Atlantic Sports and Fitness Cluba na Facebooku u Krakovu u Poljskoj postala je viralna odmah nakon što je pustila na Facebook. U njoj objašnjava da se članovi više neće usredotočivati na vježbanje i kondiciju jer će njena teretana postati trgovina u kojoj će doduše ljudi moći isprobati strojeve za koje su zainteresirani. Uz to će moći posjetiti i 'Crkvu Zdravog Tijela' s obzirom da one smiju neometano nastaviti s radom, prenosi Sports Yahoo.

-Dragi korisnici, znamo da ste čekali našu odluku ... čekali smo da se donesu regulacije i nadali se da će unatoč jučerašnjoj premijerovoj konferenciji za medije, netko biti dovoljno mudar i promijenio njegovu odluku ... nažalost nismo uspjeli, napisala je Marta Jamroz u objavi.

-Dakle, moramo djelovati sami. Budući da je za teretane zabranjen rad - umjesto naše otvaramo Atlantic Trgovinu s opremom za vježbanje ... pozivamo sve koji žele testirati naše sprave da to i učine.

-Budući da se satovi fitnesa ne smiju održavati, danas u našem klubu "Crkva zdravog tijela" počinje djelovati vjerska zajednica članova pn sindikata. Teško za povjerovati? Sve je moguće u današnjem svijetu. Prosvijetljeni Olek i Czcigodna Gosia pozivaju vas danas na posebna vjerska događanja, završila je Jamroz.

Svoju odluku je donijela, ne samo da bi nastavila održavati zdravlje svojih članova, već i da bi spasila radna mjesta zaposlenika.

U Poljskoj ograničenja uslijed koronavirusa znače da je cijela zemlja proglašena nesigurnom zonom, uz istovremeno postojanje strožih propisa za najteže pogođena područja u zemlji koja su proglašena crvenim zonama. Sportski i fitnes klub Atlantic nalazi se u Krakovu, koji je unutar jedne od takvih crvenih zoni. Unutar toga područja bazeni i teretane zatvoreni su za javnost od 17. listopada. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. ožujak 2023 22:36