StoryEditorOCM
Panorama‘Bilo je strašno‘

Užasnuta majka u strahu od štakora koji joj je upao u dom: ‘Sjedio mu je na licu, sin nije mogao disati‘

Piše MOZAIK SD
14. siječnja 2023. - 19:17

Majka je ostala užasnuta nakon što je vidjela kako njen novorođeni sin "poplavlja" pod težinom jednog od štakora koji su joj upali u dom, piše nova.rs.

Gospođica Setchell, 21, rekla je da su štakori počeli napadati njezin dom u posljednja dva mjeseca, uzrokujući kaos u njezinom domu u Edgwicku, Coventry, Engleska.

Majka četvero djece rekla je da problemi uključuju štakore koji žvaču postolje i ostavljaju izmet na krevetima njezine djece, kao i po cijeloj kući.

Infekcija ju je ostavila u strahu za sigurnost svoje male djece, rekla je.

A kap koja je prelila čašu došao je u traumatičnom incidentu u kojem je mama čula bebu kako "vrišti" i popela se na kat da vidi štakora kako ga guši.

Obraćajući se medijima rekla je: “Otišla sam gore jer je on plakao”. Zvučalo je prigušeno, pa sam pomislila da mu je lice prekriveno pokrivačem ili tako nešto, ali na licu mu je sjedio ogroman štakor. Doslovno se ugušio."

– Nije mogao disati. Gornja mu je usna bila plava. Bilo je užasno. Potpuno sam traumatizirana zbog toga", rekla je.

Dodala je: “Mogao je doslovno umrijeti. Da nisam čula njegov krik, umro bi od gušenja štakora."

Traumatizirana majka rekla je da sada živi s majkom, a njezino četvero djece dijeli tijesnu spavaću sobu.

Njezina kći je osoba s invaliditetom i borila se s preseljenjem, dodala je.

Gospođica Setchell sada je pozvala pružatelja smještaja Midland Heart Homes da joj pomogne riješiti se štakora.

Zaklela se da se neće vratiti u kuću dok oni to ne učine, rekavši: “Ne vraćam se ni pod kojim okolnostima. Moja djeca tamo neće ni nogom kročiti – kćer mi je potpuno skamenjena.”

Samohrana majka je rekla da problem traje mjesecima. Njezina je obitelj ostala bez ičega jer su glodavci žvakali njihovu odjeću i dječje igračke.

– Sve sam izgubila. Naše stvari su uništene. Sve što imamo je odjeća koju nosimo", rekla je.

Gospođica Setchell je rekla da je više puta tražila preseljenje od stambene zajednice. Sada živi s tjeskobom zbog stalne brige.

Njezin liječnik opće prakse napisao je pismo u kojem kaže da su njezini životni uvjeti neprikladni, rekla je. Međutim, Midland Heart Homes nije pomogao u rješavanju situacije, tvrdi ona, piše nova.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. ožujak 2023 14:55