StoryEditorOCM
PanoramaTRUDI SE DA...

Usred šokantnih optužbi da ju je izdao, a Palača ostavila samu, William je danas pričao o Kate! Evo što je princ rekao

Piše Mozaik SD
14. ožujka 2024. - 20:02

Skandal za skandalom, afera za aferom, izbijaju tračevi i kontroverze, novi detalji, priča o Kate Middleton iz dana u dan postaje sve bizarnija.

Donedavno je bilo nezamislivo da bi itko doveo u pitanje vjernost i odanost princa Williama, njegovu privrženost voljenoj supruzi.

A sad se masovno komentira kako joj je palača prepustila da preuzme odgovornost za lažiranje fotografije objavljene na Majčin dan.

Williama se emotivno povezuje s s markizom Sarah Rose Hanbury, neki mediji navode da je to "stara ljubavna priča", a pomutnju su dodatno izazvale medijske konotacije, po kojima je princeza od Walesa navodno prevarila svog supruga s prošlog mjeseca preminulim Thomasom Kingstonom, članom kraljevske obitelji.

image

Thomas Kingston sa suprugom Lady Gabriellom Windsor. Princezi Kate neki su mediji pripisali aferu s njim

Diamond/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Diamond/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Princ William se danas pojavio u javnosti, a na važnom događaju spomenuo je i svoju suprugu.

Otvorio je dobrotvornu udrugu za mlade u zapadnom Londonu, gdje je, ukrašavajuće torte s djecom, rekao: "Moja supruga ima umjetničkih sklonosti, sva su naša djeca talentiranija za umjetnost od mene", prenosi Daily Mail.

image

Ukrašavajuće torte s djecom, princ William je rekao: ‘Moja supruga ima umjetničkih sklonosti, sva su naša djeca talentiranija za umjetnost od mene...‘

Frank Augstein/Afp

William je priznao da mu nedostaje kreativnosti, ali je smislio kako će se izvući: "Volim prskalice, pa ću ih staviti što više!"

Princ od Walesa bio je nasmijan na događaju, govorio o tome da bi djeca trebala što manje vremena provoditi na mobitelu, smatrajući odrasle krivima za to. Uz to što je sudjelovao u pripremi torti, igrao je i košarku s djecom.

image

Prince William je danas bio sjajno raspoložen, s djecom je igrao košarku, slavio svaki pogodak

Frank Augstein/Afp
image
Frank Augstein/Afp

William želi ostaviti dojam da je sve u redu i ne upušta se u komentiranje brojnih teorija koje su eruptirale nakon Kateine operacije 16. siječnja o kojoj se, kao ni o njezinoj dijagnozi, ne zna ništa, a koje su dosegle vrhunac nakon afere "PhotoGate". 

William, ali i njegov brat Harry videopozivom iz Los Angelesa, večeras će prisustvovati dodjeli nagrada Diana Legacy Awards u Muzeju znanosti u Londonu, gdje će održati govor povodom obilježavanja 25. godišnjice te ustanove. 

image
Screenshot X/The Prince And Princess Of Wales

Nakon skandala s prvom, i druga objavljena fotografija, koja je objavljena u ponedjeljak, a na kojoj su Kate Middleton i princ William ispred dvorca Windsor, našla se na meti kritika zbog navodnog fotošopinga.

Društvene mreže gore, nižu se komentari:

"Pronašao sam web stranicu fotografa Jima Bennetta (autora sporne slike). On je snimio tri slike Williama i Kate Middleton. Pogledajte cigle na trećoj slici. Ne samo da cigle izgledaju drugačije u usporedbi s onima na prozor automobila, i dubina izgleda drugačije".

"Obmana se nastavlja. Ako se Kate može dotjerati i izaći, zašto nema njezinog videa, poput videa kralja Charlesa, umjesto montirane slike? Princ William skriva se ispod suknje svoje supruge kako bi distancirao od afere PhotoGate"...

image

Dani zaljubljenosti i bezbrižnosti: starija fotografija Kate Middleton u društvu majke Carole u šopingu

Uk Press/press Association Images/Pa Images/Profimedia

Glumica Whoopi Goldberg je gostovala u emisiji gdje se analizirao britanski kraljevski skandal, najveći nakon afere s odlaskom Meghan Markle i princa Harryja.

Whoopi je izrazila mišljenje da druga fotografija nije photoshop: "Teorije zavjere o princezi Kate i fotografijama kraljevske obitelji se sve više gomilaju, što se zapravo događa?" - nije jasno ni glumici.

Ostali sudionici rasprave o Kate Middleton uvjerenja su da je riječ o montiranoj fotografiji, te ističu da bi "Palača mogla riješiti pomutnju u dvije minute tako da princeza izađe pred kamere".

Istakli su kako ne likuju, niti se naslađuju, nego su zabrinuti.

"Zabrinuta sam za nju, ne znam što joj je", "Ljudi misle da je to zato što ih se mrzi, ali ja sam zapravo zabrinuta za princezu", komentirali su u studiju.

image

Kate sa sestrom Pippom Middleton snimljena u londonskom Bond Streetu davne 2007.

Can Nguyen/Capital Pictures/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 18:36