StoryEditorOCM
Panorama‘REZERVA‘

Uskoro izlazi drugo izdanje memoara princa Harryja, hoće li izazvati veliku senzaciju kao prvo početkom 2023. godine?

Piše MOZAIK SD
29. kolovoza 2024. - 07:55

Mnogobrojne privatne informacije koje je princ Harry (39) iznio u svojoj knjizi "Rezerva" ("Spare") samo su produbila jaz između njega i njegove obitelji. U siječnju 2023. objavljeni su Harryjevi memoari, a zatim su mjesecima međunarodni mediji preuzimali ulomke iz prvog djela, u kojima je opisao najintimnije detalje svog života kraljevog sina i tako svoju obitelj stavio u loše svjetlo.

image
Celal Gunes/Anadolu Agency Via Afp
image
Khaled Desouki/Afp

Prema priopćenju za javnost iz "Penguin Random House", knjiga će biti objavljen u mekoj verziji ove jeseni. Nije neuobičajeno da takva nova publikacija uključuje dodatna poglavlja ili ažurirane informacije.

image

Princ Harry, prince William i kralj

John Sibley/Afp

Barem u tom pogledu, kralj Charles (75), princ William (42) i društvo nemaju se čega bojati. Za meko izdanje, koje će biti dostupno u trgovinama u njemačkoj verziji od 30. listopada, nisu planirane promjene u tekstu i izgledu, potvrdio je Penguin Verlag na pitanje njemačkog časopisa Gala.

image
Justin Tallis/Afp
image
Isabel Infantes/Afp

Prema Mirroru, naslovna fotografija također bi trebala ostati ista. Želi li vojvoda od Sussexa poslati signal primirja svojoj obitelji? Kraljevska stručnjakinja i povjesničarka dr. Tessa Dunlop vjeruje da činjenica da neće biti novih informacija sugerira da Harry sada igra drugu igru. Rekla je za Mirror: "U dobi od trideset i osam godina, čovjek u ranim srednjim godinama ušao je u Guinnessovu knjigu rekorda: autobiografija princa Harryja, "Spare", postala je najbrže prodavana publicistička knjiga svih vremena. To nije mali podvig, ali ne onaj koji će vojvoda od Sussexa vjerojatno ponoviti s izdavanjem mekog izdanja u listopadu ove godine. Slika naslovnice ostat će nepromijenjena, kao i pisani sadržaj."

image

Vojvodina i vojvotkinja od of Sussexa

Dominic Lipinski/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 12:15