StoryEditorOCM
Panoramakrhko je neznanje

Urnebesno smiješni nesporazum mladog Amerikanca u Londonu, ušao u gay bar pa se zaprepastio da su unutra samo muškarci

Piše mozaik sd
1. lipnja 2023. - 13:40
Da se zastava duginih boja stalno vijori iznad bara, američki student vjerojatno ne bi pogriješio (ilustracija)Afp

Nesporazumi se događaju. Oni mogu biti bolni i skupi, ali i smiješni.

Primjer takvog nesporazuma jest posjet studenta iz Sjedinjenih Američkih Država koji je s prijateljem došao u bar u Sohou u Londonu, koji je poznat kao okupljalište gay zajednice.

Mladi Amerikanac svoje je iznenađenje podijelio na društvenoj mreži Reddit.

"Sinoć smo moj prijatelj i ja doživjeli Soho i nismo bili impresionirani. Pića su bila skupa (to je bilo očekivano), a nije pomoglo ni to što je u svakom baru bilo 90 posto muškaraca. Činili su se kao starija publika, a bilo je i puno jezivih tipova", napisao je mladi Amerikanac na subredditu London, prenosi Daily Mail.

image

Stariji muškarci u Sohou zbunili su mladog Amerikanca

Justin Tallis/Afp

Studentova objava izazvala je veliku pažnju i preplavljena je komentarima, a neki su predlagali da je se uvrsti u "Redditovu Kuću slavnih".

Kako se moglo i očekivati, najviše je bilo podrugljivih komentara.

"Hahaha. 90 posto muškaraca u baru u Sohou? To nikad ne bih rekao", napisao je jedan komentator.

"Jesu li Judy Garland i Cher tresle iz zvučnika?", pitao je drugi. "Mislim da su to uglavnom bile pjesme Abbe i Eurovizije", dodao je treći.

"Oh dušo... ušetao si u gay četvrt Londona i žališ se da su to samo muškarci", pripomenuo je četvrti. "Ovaj post mi je stvarno uljepšao dan. Hvala puno", poentirao je peti.

image

Ime bara bila bi jasna poruka i mladome Amerikancu

Afp

Moglo se pročitati i da je mladi Amerikanac mogao proći i gore uz striptiz barove s ​​golemim izbacivačima koji bi ga "uvjerili" da plati bocu "šampanjca" od 200 funti koju nikada nije naručio.

U raspravu se uključio i sam američki student: "Prijatelj nam je rekao da odemo tamo. Mislim da smo se prevarili. Koliko sam shvatio, ima i ne-gay barova. Bili smo u gay ulici, a drugačijih barova okolo nije bilo nigdje pa smo jednostavno odustali. Mislim da jednostavno nismo dovoljno hodali", napisao je Amerikanac, prenosi Daily Mail.

Tako je jedan nesporazum postao golemo vrelo zabave za korisnike Reddita, kao i za širu javnost. Na koncu i za mladog Amerikanca. Reklo bi se da je to bio jedan sasvim lijep i urnebesan neporazum.

image

Američki student nije iščitao znakove po Sohou

Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2023 01:34