StoryEditorOCM
Panoramaincident

Upozorenje svima koji nose slušalice vani: Pogledajte što se dogodilo ovoj curi jer je slušala muziku dok je trčala

Piše MOZAIK SD
11. svibnja 2023. - 20:58

Korisnica TikToka Christina objavila je snimku sa svog uobičajenog trčanja, a dok trči Christina obično ima slušalice u ušima. No, kako slušalice imaju opciju prigušavanja buke, Christine nije bila svjesna da je protrčala kroz područje gdje je policija sudjelovala u hvatanju kriminalca i odvijala se pucnjava, piše klik.hr.

U pozadini su se čule sirene i odvijala se prava drama, a Christina je u kameru pokazivala palac gore i smijala se, potpuno nesvjesna onoga što se oko nje događa. "U pozadini sirene i moje blaženo neznanje. Ovo je bilo jako intenzivno i žao mi je zbog ozljeđenih i ranjenih", napisala je u opisu videa koji je dosad pogledalo šest milijuna ljudi.

@movementwithtina the sirens in the back and my blissful unawareness is sending me. But for real this was actually really intense and im so sorry for those injured and everyone impacted ? #atlanta #midtownatlanta #midtownatl #runningtok #runningtiktok #fyp ♬ original sound - Christina

Christina je video objavila 4. svibnja, istog dana kada je policija u Atlanti bila uključena u dugotrajnu potragu za osumnjičenim napadačem Deionom Pattersonom. Zamjenik načelnika policije Atlante Charles Hampton rekao je da je 24-godišnji Patterson nešto prije podneva ubio 38-godišnju ženu i ranio još četiri osobe.

Nakon što je pješice napustio medicinski centar u kojem je počinio zločin, uzeo je kamionet bez nadzora, a kamere su 20 minuta kasnije uhvatile broj vozila u okrugu Cobb.

Na kraju je uhvaćen u zatvorenom stambenom kompleksu nešto sjevernije od mjesta gdje se dogodila pucnjava. Gradonačelnik Atlante Andre Dickens opisao je incident kao ‘užasan čin oružanog nasilja, piše klik.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 08:04