StoryEditorOCM
Panoramadar iz snova

Vlasnica hercegovačkog fitness centra poklonila zaposlenici novoga ‘merđu‘! ‘Bila je uz mene kad nisam imala ništa...‘

Piše Hercegovina.info
6. lipnja 2024. - 16:10

Odnos poslodavaca i zaposlenika složen je, ima uspone i padove, a u štednji na svemu, pa i na plaćama i na nagradama, zaposleni se često osjećaju zakinuto.

Tim je neobičniji i vrjedniji slučaj fitness trenerice Dražane Palac iz Gruda koju je po povratku s posla dočekao neobični dar njene poslodavke, Ilijane Bodlović, vlasnice centra ‘Fitness Anny‘ koja joj je poklonila novi automobil, crvenoga ‘merđu‘.

"Draža je netko tko je bio uz mene kad nisam imala ništa. Skupa smo bile čistačice, bila je moja klijentica, moj radnik i moj prijatelj. Mogla sam je nazvati u ponoć i računati na nju. Ona je jedna neiskvarena ljudina i vraća mi vjeru da još uvijek ima iskreno dobrih ljudi. Sretna sam što mogu biti njen prijatelj i što je uz mene. Znala bi onako skromno spomenuti kako joj je upravo ovaj automobil želja i kako će si ga jednom kupiti. Odlučila sam joj ga pokloniti u znak zahvale za sve što ona daje meni.  Želim joj puno sretno prijeđenih kilometara uz poruku da ću uvijek biti tu za nju, baš kao što je i ona za mene", rekla je Ilijana Bodlović Anny, piše Z. Kolobara za Hercegovina.info.

NEOČEKIVANI POKLON ZAPOSLENICI U LJUBUŠKOM "Skupa smo bile čistačice, bila je klijentica, radnik i moj prijatelj..."

Nesvakidašnji dar prokomentirala je i Dražana. 

"Tu je bio umiješan moj momak koji je sve s njima spremao, a ja nisam baš ništa očekivala. Oni su mi rekli da će me momak kao zaručiti i da će tu biti iznenađenje kod Novog života, gdje  inače treniramo. Kad sam došla, uopće nisam vidjela auto nego ekipu. Onda sam vidjela automobil koji mi je san snova i želim ga već 7-8 godina kupiti", kazala je sretna vlasnica novog crvenog mercedesa.  

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 12:18