StoryEditorOCM
PanoramaSKRIVENE ISTINE

‘Tko je ubio Dianu?‘: uoči 27. godišnjice smrti prvi put intervjui s novim ključnim izvorima povezanima s nesrećom

Piše MOZAIK SD
29. kolovoza 2024. - 07:01

Tragična smrt princeze Diane (1961.-1997.) i danas fascinira mnoge ljude. Neposredno prije 27. godišnjice Dianine smrti, 31. kolovoza, najavljena je nova, trodijelna dokumentarna serija koja će "istražiti okolnosti smrti princeze od Walesa 31. kolovoza 1997.". O tome piše američki časopis Deadline.

image

Princeza Diana snimljena 1988 u Melbournu

Patrick Riviere/Afp

Dokumentarna serija sadržavat će "rijetke i, u nekim slučajevima, prve intervjue s nekoliko ključnih izvora povezanih s nesrećom koja je dovela do Dianine smrti. To će baciti novo svjetlo na slučaj koji je desetljećima držao svijet u neizvjesnosti", stoji u službenom opisu "Tko je ubio Dianu?".

Iza projekta stoji produkcijska kuća Empress Films, koja je već poznata po dokumentarnim serijama "Misterij Marilyn Monroe - Nečuvene vrpce" i "Johnny Depp vs. Amber Heard" koje se mogu vidjeti na Netflixu.

image
/Afp

"Istraživanje legendarnih žena kroz istraživačke novinarske dokumentarce moja je strast", rekla je redateljica Emma Cooper, koja je radila na filmu "Tko je ubio Dianu?".

Kao i kod "Misterij Marilyn Monroe", producenti i redatelji dokumentarnih filmova "preuzeli su priču za koju je svijet mislio da je znaju i otkrili skrivene istine".

Još nije jasno na kojem će streaming servisu ili TV kanalu biti objavljena dokumentarna serija "Tko je ubio Dianu?". Datum početka prikazivanja zasad nije otkriven.

image
Gerry Penny/Afp
image
Jack Guez/Afp
image
Jack Guez/Afp
image
Michel Gangne/Afp
image
Joel Saget/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2024 02:04