StoryEditorOCM
PanoramaŽELI U SPLIT

Tko je supruga Edina Džeke? Prelijepa Amra majka je petero djece i bivša glumica, ne krije srca kojima navija za Hajduk

Piše SCENA SD
27. lipnja 2024. - 12:50
Amra Džeko (gore lijevo), kuća Džekinih u Dubrovniku (lijevo dolje) i Edin na kupanjcu u Perišićevom društvuInstagram, Cropix

Hoće li bosanskohercegovački nogometaš Edin Džeko (38) postati hajdukovac, što svi navijači splitskih Bijelih itekako žele, pa sa svojom lijepom suprugom Amrom i djecom doseliti u Split - čekamo saznati.

A u međuvremenu, malo smo saznavali čime se bavi Amra Džeko, čije su sve aktualne objave vezane uz Dubrovnik.

S obzirom da je upravo otamo, nedavnom objavom na Instagramu na kojoj je na darovnoj vrećici nacrtala dva srca u bojama Hajduka, potvrdila da bi voljela da njezin voljeni Edin igra za voljeni klub, a ona posljedično živi u gradu pod Marjanom, nadamo se da će im se želje i ostvariti. 

image

Objava na Instagramu Amre Džeko otkriva kako diše

Instagram

Edin i Amra Džeko vlasnici su vile u Dubrovniku. U braku su od 2016. godine i imaju četvero djece: Unu, Danija, Daliju i Hanu. Amra iz prvog braka ima još i kći Sofiju.

Edin i Amra u početku su skrivali da su u ljubavnoj vezi. Javnost je za nju doznala 2012. godine.

Amra Džeko je, prije veze s Edinom, kao sarajevska glumica i manekenka preselila u Los Angeles, s namjerom da ondje gradi karijeru.

No kad se rasplamsala ljubav s Edinom, sve su te ambicije pale u drugi plan, a ona je odlučila slijediti svoje srce. Napustila je Ameriku i za Džekom otišla u Italiju. 

Amra i Edin vlasnici su restorana Ezza u Dubrovniku, koji vrlo uspješno posluje, i odakle lijepa Džekina supruga često objavljuje postove.

Osim dubrovačkog restorana, Džeko je uložio i u nekretninski biznis u Grljevcu, u Podstrani. Ondje je sa svojim kumom Senijadom Ibričićem uložio sredstva u projekt dviju luksuznih, kaskadnih zgrada s raskošnim okućnicama, gdje su stanove kupili, između ostalih, i dobro situirani i uspješni ljudi iz BiH.

image

Ivan Perišić i Edin Džeko snimljeni zajedno na kupanju 2016. na dubrovačkoj plaži Cava

Nikša Duper/Cropix

"Bosanski dijamant" nadimak je koji prati Džeku iz vremena kad ga je tako "krstio" sportski komentator u urnebesnom prijenosu nogometne utakmice između BiH i Belgije.

"Džeko, Džeko, Džeko, oooo... Džeko Džeko... dijamantu, dijamantu... Bosna vodi, Bosna vodi! 1:0 za Bosnu i Hercegovinu! Džekoooo... sjaji bosanski dijamantuuuu..." - promuklog je glasa tada vikao komentator Marijan Mijajlović u jednom od najluđih prijenosa nogometne utakmice ikad, koji uživa kultni status.

Hajduk se s pravom nada da bi Džeko i u dresu Bijelih mogao jednako dijamantno sjajiti!

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. lipanj 2024 12:51