StoryEditorOCM
PanoramaPRAVO I VIŠE

Tko je atraktivna Beograđanka od koje se Dikan ne odvaja, stalno ih snimaju? Odvjetnica je uspješna u još jednom biznisu

Piše SCENA SD
23. rujna 2024. - 18:49

Poduzetnika Josipa Radeljaka Dikana već dvije godine viđaju u njezinom društvu, a hrvatski mediji tvrde kako je riječ o njegovoj ljubavnoj partnerici.

Naš je fotoreporter Josip Moler u proteklih više od godinu dana Dikana snimio upravo u društvu ove atraktivne brinete.

image
Josip Moler/Cropix

Radi se o Neveni Jeličić, poznatoj beogradskoj odvjetnici, a kako navodi dnevnik.hr, osim što je uspješna odvjetnica, Nevena je i poduzetnica i vlasnica luksuznog hotela ‘‘The Babe Boutique Hotel‘‘ u centru Beograda. 

Nevena je jednom prilikom otkrila kako se rodila ideja da otvori hotel.

image

Nevena Jeličić i Josip Radeljak Dikan na zagrebačkoj špici u studenome 2023.

Josip Moler/Cropix

‘‘Po zanimanju sam odvjetnica, ali sam oduvijek željela živjeti u hotelu ili ga posjedovati, mada mi to nije djelovalo kao nešto realno. ‘Babe‘ je postao hotel sasvim slučajno, zbog kredita. Konkretno, u kući u kojoj je The Babe Boutique hotel živjeli smo moja djeca i ja, i dugo sam je pokušavala iznajmiti, a pošto je previše velika, to mi nikako nije polazilo za rukom. Onda mi je sinula ideja da bi to bio odličan boutique hotel, pa smo ga doslovno za sedam dana pretvorili baš u to‘‘, ispričala je za Elle.rs.

image

Nevena i Dikan na premijeri kazališne predstave u Gavelli lani u studenome

Lucija Očko/Cropix

Punila je srpske medije 2021. godine kad su je mnogi povezivali sa srpskim tajkunom Jugoslavom Karićem, članom dinastije Karić, jedne od najbogatijih srpskih obitelji, piše dnevnik.hr, te navodi kako je Nevena Jeličić dobra prijateljica s Ninom Badrić, te da su prošle godine bile zajedno na Maldivima.

image

Nevena Jeličić i Josip Radeljak u điru Zagrebom

Josip Moler/Cropix
image

Fotografija iz listopada prošle godine

Josip Moler/Cropix

Dikan iza sebe ima tri braka. Prva supruga bila mu je popularna jugoslavenska glumica Beba Lončar, s kojom je dobio sina Lea. U braku s pokojnom glumicom Enom Begović dobio je kćer Lanu. Treća supruga bila mu je voditeljica Vlatka Pokos.

Josip Radeljak i Nevena Jeličić dijele strast prema finim mjestima i putovanjima, pa se na njegovom profilu na Facebooku mogu vidjeti fotografije sa zajedničkog boravka u Beču.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. listopad 2024 09:00