StoryEditorOCM
PanoramaŠto zvijezde kažu

Tjedni horoskop: Ovnovi će steći nove prijatelje, Lavovi se dobro zabavljati, a Bikovi sanjati o vjenčanju

Piše Mozaik SD
2. lipnja 2024. - 08:01

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Prioriteti će vam biti zabava i nadmetanje. Često ćete izlaziti i pohađati društvene događaje. Širenje mreže poznanika donijet će vam nova prijateljstva, ali i priliku da započnete uzbudljiv odnos. Elokventni ste i uvjerljivi pa ćete se uspješno izboriti za sebe i svoje profesionalne ciljeve. Neki će pronaći sezonski posao na moru.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Parovi će biti posvećeni izgradnji budućnosti. Planirat ćete zajedničko useljenje, kupnju ili preuređenje doma, dok će neki odrediti datum vjenčanja. Novčana situacija trebala bi vam se poboljšati. Povoljno aspektirana kuća financija donosi priliku da popravite svoj kućni proračun i priuštite si stvari koje priželjkujete.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Miljenici ste zvijezda i sve vam ide od ruke. Probudit ćete romantiku u vezi, a neke će voljeni iznenaditi zaručničkim prstenom. Samci će upoznati nekoga tko će ih privlačiti u svakom smislu - i tjelesno i intelektualno. Na poslu se nemojte zadovoljavati s prosječnošću jer biste uz malo truda mogli daleko stići.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

RAK

22. LIPNJA - 22. SRPNJA

Smatrat ćete da vam se ne otvaraju dobre prilike na poslu. Okrivljavat ćete loše okolnosti, šefa ili kolegu, ali razmislite radite li nešto pogrešno. Možda vam neki postupci onemogućavaju napredak pa je ovo vrijeme za introspekciju. Žalit ćete se na iscrpljenost i slabu kondiciju, a stres će biti uzrok mnogih vaših problema.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 2

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Tjedan će obilježiti zabavni događaji, izlasci i susreti. Osoba koja vas privuče u intelektualnom smislu mogla bi vam postati više od prijatelja. Doznat ćete novosti kojima se odavno nadate, a koje će vas motivirati da se nastavite truditi oko posla. Mnoge očekuje napredovanje, povišica ili dobivanje službenog vozila na korištenje.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Uzrujavat ćete se oko sitnica i napadati partnera i bližnje. Nepromišljene reakcije i učestale kritike unosit će nemir u vaš dom pa razmislite o posljedicama svog ponašanja. Želite ostvariti poslovni uspjeh, ali ne očekujte da će vam išta biti poklonjeno. Sve će ovisiti o trudu i zalaganju koji ste spremni uložiti u rad.

LJUBAV: 2 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

VAGA

23. RUJNA – 22. LISTOPADA

Mnogi vaši snovi postat će stvarnost. Maštate li o pronalasku idealnog partnera, započet ćete vezu za koju ćete od samog početka imati osjećaj da je ono pravo. Sjajno je vrijeme za učenje i polaganje ispita, a uspjeh očekuje one koji se bave turizmom i intelektualnim radom. Pazite se manjih nezgoda prilikom vježbanja.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Partner će biti na meti vaše sklonosti kontroli.

Neki će mu u naletu ljubomore pretraživati poruke na mobitelu i društvenim mrežama. Muči li vas nešto, iskren razgovor bit će bolja opcija od skrivanja, laganja i manipulacije. Privlačit će vas pomisao o kupnji dionica ili kriptovaluta. Imat ćete dosta sreće u financijskim pothvatima.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Željni ste zabave i uzbuđenja, ali u potrazi za flertom nećete uvijek biti iskreni. Davat ćete lažna obećanja u želji da nekoga zavedete. Morat ćete se oslanjati na kolege i čekati da obave svoj dio posla kako biste mogli pristupiti radnim zadacima. Nemojte im prijetiti, jer ćete ljubaznim pristupom postići više uspjeha.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

JARAC

22. PROSINCA – 20. SIJEČNJA

Poboljšavaju se radni uvjeti. Mnoge očekuje povišica i napredovanje, dok će neki skupiti hrabrost i promijeniti posao. Nećete imati vremena ni volje posvetiti se partneru. Ponašat ćete se kao da vam je sve važnije od njega. Iako će dragi donekle imati razumijevanja za vaše brige, krajem tjedna moglo bi mu prekipjeti.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Samci će biti magnetski privlačni i šarmantni pa će lakoćom zavoditi, a flert će im biti nasušna potreba. Iako ćete uživati u samom lovu i igri zavođenja, upoznat ćete osobu koju nećete moći samo tako pustiti da vam izmakne iz ruku. Sami ćete stvarati poslovne prilike, a mnogi će doživjeti profesionalni i financijski uzlet.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

U napetom ste razdoblju u kojem ćete imati dojam da se malo toga odvija u skladu s vašim željama. Ne donosite ishitrene odluke i ne dozvolite da emocije upravljaju vašim postupcima. Ako niste zadovoljni na poslu, postoje bolji načini da potaknete promjene od prijetnji otkazom ili pribjegavanja spletkarenju.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

image
Božidar Vukičević/Cropix

Tony Cetinski

Popularni glazbenik rođen je 31. svibnja 1969. u znaku Blizanca, čiji je tipičan predstavnik. Društven je, komunikativan i spretan na jeziku. U društvu je glavni zabavljač i osvaja naklonost vedrinom i spremnošću na šalu. Skup planeta u Djevici govori da je perfekcionist i veliki radnik, s dozom samokritičnosti. Mjesec i Mars u Strijelcu ukazuju na stalnu potragu za novim iskustvima i izazovima. Prevladavajući utjecaj promjenjivih znakova pokazatelj je znatiželjne prirode i uma koji nikada ne miruje, a može označavati i unutarnje napetosti. Iako neće izbjeći izazove, u idućoj ga godini očekuju znatno povoljnije prilike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. lipanj 2024 03:25