StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Tjedni horoskop: Lavovi imaju krupne poslovne apetite, Škorpionima će nedostajati strpljenja, Strijelci su umorni

Piše MOZAIK SD
12. svibnja 2024. - 08:01

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Pod utjecajem Marsa u vašem znaku bit ćete impulzivni i skloni ishitrenim reakcijama. Govorit ćete sve što mislite, čime biste mogli nekoga povrijediti. Odvažno ćete koračati prema zacrtanim ciljevima ne razmišljajući o cijeni. Pazite da vas želja za uspjehom i zaradom ne košta gubitka osobnih i moralnih vrijednosti.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Pozitivne Venerine vibracije donose vam ljubavno ispunjenje. Duge veze ulaze u sretniju fazu, dok će samci lakoćom zavesti simpatiju. I poslovne okolnosti idu vam na ruku. Sjajne prilike koje vam se otvaraju bit će pokazatelj da se uložen trud iz proteklog razdoblja isplatio. Ugrabite svaku mogućnost i nemojte se bojati izazova.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Koristit ćete svoj utjecaj kako biste nekome pomogli ili potaknuli povoljne promjene. Društvena svijest bit će vam naglašena pa će vas pogađati nepravda. To će vas potaknuti da se uključite u djelovanje sindikata ili druge organizacije, dok će se neki baviti volonterskim radom. Mogli biste obnoviti odnos sa starom simpatijom.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Ispunit ćete slobodno vrijeme izlascima i pohađanjem društvenih događaja. Iako će vam biti važnije da se dobro zabavite s prijateljima, nego da ostvarite vezu, zvijezde vam pripremaju iznenađenje. Ako ste željni uspjeha, ovog ćete se tjedna konačno približiti cilju. Dobro iskoristite ukazanu priliku i nemojte se bojati promjena.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Imate krupne poslovne apetite. Ako nešto poželite, nećete odustati dok to ne ostvarite. Bit ćete spremni na razne žrtve i odricanja u svrhu uspjeha. U vezi će vam biti važna strast pa ćete tražiti nekoga tko će poput vas davati cijelog sebe. Ako to ne pronađete, krenut ćete dalje. Nećete odstupati od svojih kriterija i principa. 

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Provodit ćete slobodno vrijeme izvan doma. Opuštat će vas susreti s prijateljima, a putovanja će vam donositi ispunjenje. U vama će tinjati intelektualni nemir. Poželjet ćete izaći iz uobičajenih okvira i istaknuti se posebnim vještinama ili znanjem. Mnogi će upisati tečaj ili seminar koji će im zadovoljiti znatiželju.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Na dnevni red doći će pitanja vezana za imovinu, nasljedstvo ili raspolaganje imovinom bračnog partnera. Rješavat ćete papirologiju vezanu za osiguranje ili ići kod javnog bilježnika zbog prijenosa vlasništva vozila ili zemljišta. Provjerite svaku stavku ugovora. Nepovoljan Mars upućuje na mogućnost upala i manjih ozljeda.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 2

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Tražit ćete u drugima ono što vam nedostaje. Družit ćete se s ljudima koji su različiti od vas, a koji karakterom, znanjem ili iskustvom mogu popuniti praznine u vašem životu. Nedostajat će vam strpljenja i smisla za organizaciju pa ćete trošiti energiju na detalje i stvarati napetost oko sitnica. Izbjegavajte konflikte.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Neki će odnosi prolaziti kroz razdoblje previranja. Nećete biti na istoj valnoj duljini s voljenim, a obostrana zauzetost pridonijet će udaljavanju. Utjecaj planeta aktivirat će potrebu da se dokažete kroz posao pa ćete ulagati puno truda u rad. Bit ćete umorni, no zadovoljni rezultatima, a krajem tjedna uslijedit će nagrada.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Optimizam i pozitivan pristup pomoći će vam da se othrvate trenucima malodušnosti i s većim samopouzdanjem ulazite u nepoznate i rizične situacije. Samcima neće nedostajati prilika za akciju, a odnos koji započne kao flert mogao bi se prometnuti u nešto ozbiljnije. I vezanima će strast biti važan faktor veze. 

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Nećete podnositi autoritete, što će vas staviti u nezavidnu poziciju. Razmišljajte dugoročno i pokažite da ste spremni ostaviti ponos po strani zbog općeg dobra. Vezani, vaša bi ljubomora mogla izmaknuti kontroli. Pokušat ćete kontrolirati dragoga, ali ne dopustite da neopravdane sumnje unesu tenzije u vaš odnos.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Bit ćete spretni u radu s rukama, razmišljat ćete brzo i dobro se snalaziti u nepredviđenim situacijama. Najviše će vam odgovarati rad s ljudima. Sadržajan društveni život donosi vam zanimljiva poznanstva, a s jednom vedrom i duhovitom osobom brzo ćete uspostaviti blizak odnos. I duge veze ulaze u skladnu fazu. 

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 09:26