StoryEditorOCM
Panorama‘POTPUNO RAZLIČITI‘

Šuška se da je Katarinu ljutio status u Rimčevoj firmi! Ovako je o Mati i njihovim karakterima pričala prije tri godine

Piše MOZAIK SD
26. lipnja 2024. - 09:21

Hrvatsku javnost jučer je iznenadila vijest o razvodu Katarine Lovrić i Mate Rimca, većina ih je, sudeći barem po komentarima, doživljavala kao skladan par, spoj dviju osoba koje dobro funkcioniraju zajedno.

Katarina je u razgovoru za Gloriju svojevremeno ispričala kako su se ona i Mate upoznali.

"U Livnu nas je upoznao moj najbolji prijatelj Ante, inače Matin bratić. Sreli smo se ispred dućana koji smo zvali Ljubina zadruga i ispred kojeg bi me dida čekao nedjeljom poslije mise da mi nakupuje slatkiša...", prisjetila se Katarina.

Otkrila je i kako su ona i Mate karakterno u svemu različiti.

"Mislim da je to dobro. Da smo isti, brzo bi jedno drugome dosadili..." - zaključila je tada lijepa, uskoro bivša Rimčeva supruga.

image
Marko Todorov/Cropix

No možda su baš te različitosti u željama i interesima kumovale udaljavanju i ljubavnom krahu ovog para.

Svi pamte njihovo veliko svadbeno slavlje u okolici Livna. Mate je po Katarinu došao odjeven u karirano odijelo, dok se ona odlučila za raskošnu bijelu vjenčanicu s puf rukavima. Po nju je išla u Milano, a potpisuje ju dizajnerski brend Viktor&Rolf. 

Pisalo se kako je riječ o modelu koji se ne može kupiti online, zbog čega se naslućivalo da je cijena vrtoglava. Špekuliralo se da je njezina okvirna cijena između 56 900 i 63 200 kuna.

O iskustvu vožnje sa svojim partnerom u Neveri jednom je ovako ispričala:

"Kad me netko pita kakav je osjećaj voziti se više od 200 kilometara na sat, sram me je odgovoriti da mi je to normalno i da nemam straha. Oduvijek sam voljela adrenalin.

image

Katarina i Mate Rimac u Neveri

Goran Mehkek/Cropix

Meni nelagodu, primjerice, stvara voziti se u Zagrebu pored tramvaja" - priznala je Katarina.

Upućeni spominju da je jedan od razloga za krah njihovog odnosa bilo i Katarinino nezadovoljstvo vlastitim statusom u tvrtci svoga supruga.

image

Mate Rimac ispred svoje tvrtke Rimac Automobili d.o.o.

Goran Mehkek/Cropix

U razgovoru za Gloriju o tome što točno radi u firmi Rimac Automobili, Katarina je ispričala:

"Tvrtka naglo raste, sad nas je više od tisuću, a Mate i ja dosta dobro podnosimo taj koloplet privatnog i poslovnog odnosa. Ja imam svoj odjel i odgovaram svom šefu, a to nije Mate.

Moj ured je u Zagrebu, njegov u Svetoj Nedelji, pa se preko tjedna skoro ni ne vidimo. No, naravno da živimo za tvrtku i da pričamo o svemu što se na poslu događa i kad smo doma. Ne bih mogla zamisliti da radim negdje drugdje..." - ispričala je Katarina Lovrić Rimac za Gloriju prije tri godine.

image
Tonći Plazibat//Cropix

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 11:10