StoryEditorOCM
PanoramaSVI SU UOČILI

Što se krije iza navodne bračne krize Meghan Markle i princa Harryja? On želi promijeniti imidž, evo što je poduzeo

Piše MOZAIK SD
14. listopada 2024. - 12:19

Strani mediji pišu da princ Harry i Meghan Markle proživljavaju bračnu krizu, navodno je poznat i razlog neslaganja.

Kako piše RadarOnline, bračni par proteklih je tjedana evidentno u krizi, a tome doprinose i njihova posljednja javna pojavljivanja gdje su išli jedno bez drugog.

Upućeni tvrde da je vojvotkinja od Sussexa kriva, jer se Harry osjećao kao rezerva tijekom njihovih nedavnih putovanja u Nigeriju i Južnu Ameriku, prenosi dnevnik.hr.

image

Upućeni tvrde da je vojvotkinja od Sussexa kriva, jer se Harry osjećao kao rezerva tijekom njihovih nedavnih putovanja u Nigeriju i Južnu Ameriku

Andres Castilla/Afp

Harry je potom odlučio izaći u središte pozornosti i samostalno krenuo na nekoliko putovanja i nastupa.

Prema informacijama Daily Maila, Meghan je frustrirana Harryjevim sudskim parnicama u Ujedinjenom Kraljevstvu, tužbama u vezi sa skidanjem sigurnosti. Istodobno, Harry, koji je cijeli život proveo pred kamerama i fotografskim aparatima, ne želi da njihova djeca Archie (5) i Lilibet (3) budu fotografirana, dok Meghan preferira da im se dozvoli pohađanje lokalnih događanja.

Međutim, izvori bliski 40-godišnjem princu tvrde kako Harry pokušava izgraditi novi imidž, zbog čega se deset samostalnih angažmana u dva tjedna mogu gledati kao kraljevska kampanja.

image

Princ Harry (C) i Meghan Markle u posjeti Bogoti sredinom kolovoza 2024.r

Raul Arboleda/Afp

Prošlog mjeseca mediji su pisali kako su Meghan Markle i princ Harry pod istragom porezne uprave. Otkriveno je da su utajili četiri milijuna dolara svoje fondacije Archewell.

Zaklada je u posljednje dvije godine dobila dvije potpore u iznosu većem od šest milijuna dolara, a kod prijave poreza prikazano je tek nešto više od dva milijuna.

To je otkriće samo dodatno potaknulo nagađanja o tome što se zapravo dogodilo s nestalim milijunima Sussexovih, no pretpostavlja se da je sve legalno i da će milijuni koji su ‘‘isparili‘‘ biti prikazani na sljedećoj prijavi poreza.

image

Trenutak nježnosti uhvaćen u Kolumbiji

Edwin Rodriguez Pipicano/Anadolu Via Afp

Vraćanje ta četiri milijuna ne bi trebao biti problem jer je Harry za rođendan dobio pozamašnu svotu novca od obitelji iz Britanije.

Kako je princ Harry, naime, u rujnu navršio 40 godina, službeno mu je pripao dio nasljedstva pokojne prabake Elizabete Kraljice Majke, preminule 2002. godine, pa će ubrzo na njegov račun doći 10,5 milijuna funti.

"Naravno da će Harry prihvatiti to nasljedstvo. To je novac koji mu je bio namijenjen i koji očekuje. Neće odbiti novac", izjavio je bivši batler Grant Harrold. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. listopad 2024 12:19