StoryEditorOCM
PanoramaSVAKA JOJ ČAST ILI?

Spavala je s 919 muškaraca u 24 sata i oborila svjetski rekord: Između seksualnih odnosa odmarala se 58 sekundi

Piše MOZAIK SD
8. prosinca 2023. - 14:51

Jeste li ikada čuli za svjetsko prvenstvo u orgijanju? Ako niste, evo objašnjenja. Riječ je o natjecanju koje treba zadovoljiti najveći broj muškaraca, a rezultat pobjednika upisuje se u Guinnessovu knjigu rekorda. Gotovo 20 godina nitko nije uspio srušiti rekord Amerikanke Lise Sparks, inače popularne glumice u industriji za odrasle, koja je u manje od 24 sata dosegla gotovo četveroznamenkasti broj zadovoljnih muškaraca. 

Lisa Sparks drži Guinnessov svjetski rekord za najveći broj muškaraca s kojima je spavala u razdoblju od 24 sata, a riječ je o nevjerojatnih 919 muškaraca. Rekord je postavila 16. listopada 2004. u Varšavi u Poljskoj. Amerikanka je pobijedila u jakoj konkurenciji i za samo osam i pol sati srušila dosadašnji rekord od 759 muškaraca, koji je držala njezina kolegica Mariana Rokita, koja je u Poljskoj zauzela drugo mjesto s 21 muškarcem manje. Prije Lise i Mariane, Claudia Figura, još jedna glumica filmova za odrasle, uspjela je spavati sa 646 muškaraca u jednom danu, piše Kurir.

Što se tiče Lisine taktike, za svakog je muškarca odvojilo 45 sekundi, a između intimnih odnosa odmarala se 58 sekundi. Video natjecanja objavljen je na nekoliko web stranica za odrasle.

Iako joj je ime upisano u Guinnessovu knjigu rekorda, Lisa se ne ponosi svojim ‘postignućem‘. Prema vlastitom priznanju, to joj je jedina mrlja u karijeri.

- Da budem potpuno transparentna sa svima vama: Ovaj događaj je jedina stvar za kojom žalim u svojoj 23-godišnjoj karijeri u industriji za odrasle. To je ujedno bio i jedini posao na koji sam pristala isključivo zbog novca - napisala je svojedobno na svojoj web stranici te dodatno istaknula kako bi voljela da ljudi zaborave na njezine postupke i dopuste joj da nastavi sa svojim životom, prenosi Kurir.

Inače, unatoč tome što je nekoliko godina radila u industriji za odrasle i glumila u više od 188 filmova, Lisa Sparks u braku je od 1995. godine. Prema medijskim napisima, na istom poslu radi i njezin suprug Jeff.

Lisa Sparks danas se bavi kreiranjem digitalnog sadržaja koji distribuira putem svog YouTube kanala, no teme kojima se bavi nemaju veze s njezinom profesijom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 16:26