StoryEditorOCM
PanoramaZAHUKTALO SE

Snimanje novog projekta vojvotkinje Meghan navodno je završeno, sada je na redu sinkronizacija zvukova i titlovi

Piše MOZAIK SD
30. srpnja 2024. - 10:25

Nova lifestyle emisija, koju vojvotkinja Meghan (42) snima za Netflix od travnja, trebala bi biti objavljena sljedeće godine, prema informacijama američkog portala "Page Six". Snimanje još uvijek neimenovanog projekta navodno je završeno, ali završetakprojekta  će potrajati još nekoliko mjeseci, jer će epizode "za sve zemlje svijeta" morati biti sinkronizirane zvukom i titlovima. Tada bi trebala biti dostupan na streaming servisu početkom 2025.

image

Vojvotkinja Meghan Markle

The Food Network/Ferrari/Profimedia/The Food Network/Ferrari/Profimedia

Emisija će pratiti Meghanin novi lifestyle brend "American Riviera Orchard". Navodno se vojvotkinja može vidjeti kako kuha u projektu i predstavlja se kao neka vrsta nove Marthe Stewart (82). Još nije poznato hoće li se vidjeti i princ Harry (39).

Nema potvrđenog datuma prikazivanja. Međutim, vojvotkinja, koja u nedjelju slavi 43. rođendan, navodno je planirala početi s prikazivanjem zajedno s brendom, koja će uključivati niz proizvoda od džema do psećih keksa.

image

Meghan Markle

Lisa O‘connor/Afp

Meghan je možda pokupila nekoliko savjeta kada se sastala s utjecajnim poslovnim ženama na summitu G9 Ventures u Hamptonsu 26. srpnja, na čelu s Amy Griffin (58). Događaju su prisustvovale zvijezde poput glumice Laure Dern (57) i gurua šminke Bobbi Brown, kao i Meghaninih prijateljica Mishe NonooVictorije Jackson.

image

Vojvotkinja Meghan Markle u Santa Barbari

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
image

Vojvotkinja Meghan Markle na Beverly Hillsu

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 07:07