StoryEditorOCM
PanoramaTRAGEDIJA NA MEČU

Smrtonosni badminton: reket puknuo i djevojčici (6) probio lubanju, nije joj bilo spasa... ‘Čuli smo samo vrištanje‘

Piše mozaik sd
10. lipnja 2024. - 18:03
Obitelj u idili i tragediji: Prema podacima Državne policije Mainea, zadobila je nenamjernu ozljedu od svog 10-godišnjeg brataFacebook

Godišnji odmor obitelji iz New Jerseyja pretvorio se u horor nakon što se tijekom igre slomio reket i probio lubanju šestogodišnje djevojčice. Malena Lucy Morgan preminula je u srijedu, četiri dana nakon bizarne nesreće, piše NY Post, a prenosi Jutarnji list.

Šesteročlana obitelj uživala je na odmoru u iznajmljenoj kućici uz jezero Maine, dok idilu nije prekinulo vrištanje. Kako tvrdi otac djevojčice Jesse Morgan, inače pastor, djeca su u dvorištu ispred kuće igrala badminton, a on se sa suprugom Bethany opuštao iza kuće.

Pri zamahu reketom prema dolje, reket se slomio, a oštar komad zabio se u Lucynu lubanju dok je sjedila pored terena. Prema podacima Državne policije Mainea, zadobila je nenamjernu ozljedu od svog 10-godišnjeg brata. Utvrđeno je kako se aluminijska drška odvojila od drvenog dijela reketa i udarila djevojčicu u glavu.

Lucy je helikopterom hitno prebačena u Medicinski centar Mainea u Portlandu gdje je operirana. Liječnici su uspjeli oživjeti šestogodišnjakinju, no izgubila je sve moždane funkcije i sposobnost samostalnog disanja. Upozorili su obitelj kako su šanse za oporavak vrlo mare s obzirom na to da se drška reketa zarila duboko u mozak i uzrokovala trenutno arterijsko krvarenje.U srijedu u 4 ujutro djevojčica je izgubila borbu. Njena braća i sestre krive sebe i teško se nose sa situacijom, rekao je otac djevojčice. Sprovod će se održati 15. lipnja u crkvi njezina oca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2024 18:04