StoryEditorOCM
PanoramaBIZARNO

Saznala je za suprugovu okladu prije vjenčanja: ‘Bila sam toliko užasnuta da sam se htjela razvesti!‘

Piše MOZAIK SD
10. studenog 2023. - 09:35

Jedna je žena ispričala kako se grozno osjećala i kako je odmah počela razmišljati o razvodu nakon što je saznala da je njezin suprug tek počeo dozivati kad su se prvi put upoznali jer se kladio s kolegama u uredu da će joj uzeti nevinost.

Dok je radila u pozivnom centru u svojim 20-ima, kolege su si rekle da dolazi iz vrlo konzervativne sredine i da je još uvijek nevina - pa su smislili bezosjećajnu okladu, napisala je, prenosi Kurir.

"Očekivala sam da ću biti izopćena zbog ove informacije, ali to je zapravo imalo suprotan učinak", objasnila je. "Muškarci s posla počeli su mi pokazivati puno pažnje i postala sam vrlo popularna", prisjetila se, ali ubrzo su se njezini muški kolege dosađivali, svi osim sadašnjeg supruga.

"On i ja proveli smo sate razgovarajući, a na kraju sam ostala s njim, udala se i zasnovala obitelj", prepričala je, a njihov brak bio je sretan sve dok joj bivši kolegica na zabavi nije ispričala za okladu.

image
/Shutterstock

"Bila sam shrvana i jako uzrujana zbog njezine priče", rekla je, a čim je došla kući i suočila se sa suprugom svojim znanjem, priznao je da je sudjelovao u "djetinjastoj" okladi i optužio je da pretjeruje!

"Rekao je da iako je bio motiviran okladom kad me prvi put upoznao, kasnije se očito zaljubio u mene i stoga nije požalio što smo se vjenčali", napisala je, piše Kurir.

"Jasno sam dala do znanja što mislim o činjenici da je otišao tako daleko s laži i da se možda oženio sa mnom samo da bi dobio okladu i oduzeo mi nevinost", rekla je.

Njegova umiješanost u to je, kaže, gnjusna i odvratna, a nakon razgovora s prijateljima i roditeljima, misli, priznaje, o početku razvoda.

"Iako vjerujem da se kasnije zaljubio i da oklada više nije bila važna, ne mogu oprostiti mužu što se uopće kladio na moje djevičanstvo." priznaje žena. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 01:41