StoryEditor
PanoramaPOLA SATA KASNIJE

‘RTL Danas‘ mijenja svoj termin: gledatelji će ga moći pratiti svakoga dana, od ponedjeljka do nedjelje, u terminu kad i Dnevnik HTV-a

Piše MOZAIK SD
20. lipnja 2022. - 13:08

Nakon 13 godina središnja informativna emisija RTL Danas mijenja svoj termin. Od ponedjeljka 27. lipnja umjesto u 18.30 RTL Danas kretat će pola sata kasnije dakle u 19 sati, kada i Dnevnik HTV-a.

"Gledanost nam raste iz mjeseca u mjesec, a istraživanja pokazuju da dio naše publike pred male ekrane stiže oko 19 sati, stoga vjerujemo da će se gledatelji brzo prilagoditi ovoj promjeni“, kaže Željka Marijanović, glavna urednica Informativnog programa RTL-a.

image

Željka Marijanović

Maja Bota za RTL

Pod voditeljskom palicom dobro poznatih lica informative RTL-a, Ane Brdarić Boljat i Tomislava Jelinčića, Damire Gregoret i Adriana de Vrgne te Jelene Pajić, gledatelje pola sata kasnije nego dosad čeka pregled najvažnijih informacija i događaja dana. Termin se mijenja, ali ono najvažnije ostaje isto – ekipa vrhunskih reportera koji u eter RTL-a donose najaktualnije i najrelevantnije priče iz Hrvatske i svijeta.

image

Ana Brdarić Boljat i Tomislav Jelinčić

Maja Bota za RTL
image

Damira Gregoret i Adrian De Vrgna

Maja Bota za RTL

"Kada u nešto svaki dan ulažete toliko truda, energije, znanja i kreativnosti, rezultat ne može izostati. U redakciji smo okupili izvrstan tim i upravo naša sve veća gledanost potvrđuje da donosimo sadržaj i novinarstvo koje odgovara našim gledateljima i vremenu u kojem živimo“, dodala je Marijanović.

U sklopu središnje informativne emisije i u ljetnoj shemi minute ostaju rezervirane za jednu od najgledanijih emisija na malim ekranima, dnevni istraživački magazin 'Potraga', kojem su se nedavno pridružili novinari s bogatim profesionalnim iskustvom, reporterka Nikolina Zavišić i reporter Borko Brunović

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2022 09:22