StoryEditorOCM
Panorama‘LUD I POSEBAN‘

Rimac komentirao poduzetnika koji mu je posudio novac nakon dva dana poznanstva: Bio sam očajan, a on mi je spasio tvrtku i sve na čemu smo radili

Piše Ivana Kapetanović
7. listopada 2022. - 10:09

Poduzetnik Mate Rimac na svojem Facebook profilu komentirao je poduzetnika Igora Krezića koji mu je posudio novac kada mu je trebao za firmu, a znali su se samo dva dana. Iznimno mu je zahvalan te smatra da mu je Kerzić spasio firmu. 

"Neki su sada ‘otkrili‘ da mi je Igor Krezić pomogao (zapravo, koga lažemo - spasio mi je firmu i sve na čemu smo radili) kada mi je posudio 300.000 eura dva dana nakon što smo se upoznali. I nije on neki milijarder - to je praktički sav cash koji je tada imao." 

Naime, priča je to koja je se više puta bila u javnosti, a Rimac ju je opet potvrdio.

"Njegovi zaposlenici su mu govorili da je lud i da nikad neće vidjeti novce jer ćemo propasti. I nisu bili daleko od istine - šansa za preživjeti bila je izuzetno mala. Samo oni koji su tada bili uz mene znaju koliko sam očajan bio i pitao svakog za pomoć, pa i čovjeka kojeg sam znao samo 2 dana.

Igora je teško opisati - koliko je to ludo i posebno biće. I koliko je takvih njegovih djela za koja se nikad neće saznati. A cijela priča toga što je tada bilo je dostupna ovdje. Dosta poučna…", napisao je Rimac na Facebooku.  

Ovu je situaciju komentirao i mostarski poduzetnik i vlasnik nekoliko IT firmi, Igor Krezić u emisiji ‘Vjetar u kosi‘ koja se ovog ljeta snimala u Bosni i Hercegovini.

"Rimca sam upoznao dva dana prije. Razgovarali smo o poslovanju i on mi je dao neke informacije o svom investitoru. Meni je bilo jasno da je prevarant i da će ga zeznuti i rekli smo mu da ćemo pomoći, ako možemo. Par dana kasnije smo se čuli i izašli u susret. To je ništa u njegovom putu.

To je bila mala premosnica da taj mjesec prođe kako treba", rekao je. Stanković ga je pitao je li se zapitao hoće li mu Rimac vratiti novac. "U startu sam razmišljao da ih ne treba vratiti. Podržati nekog takvog je jedna od stvari na koje sam najponosniji", rekao je Krezić. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. listopad 2023 21:07