StoryEditorOCM
Panoramaskupa pogreška

Putnici na letu za Zagreb ostali zatočeni u hodniku zračne luke: ‘Postalo je klaustrofobično, djeca su plakala. A onda su nam rekli da je avion poletio bez nas!‘

Piše psd
9. siječnja 2023. - 10:07

Nekoliko Ryanairovih putnika propustilo je svoj let prošli tjedan nakon što su ostali zaključani u hodniku zračne luke bez prozora i izlaza. Let iz londonskog Stansteda za Zagreb poletio je bez 23 putnika nakon što su obje strane prolaza bile zaključane, zarobivši unutra putnike, piše britanski The Evening Standard, a prenosi Index.hr.

Ryanairov glasnogovornik rekao je za Insider da je došlo do "ljudske pogreške" zbog čega putnici nisu mogli "izaći kroz vrata predukrcaja" i nažalost propustili let. Devina Raval, jedna od putnica koja je rekla da je bila zarobljena u hodniku, rekla je za MyLondon da se osjećala kao da je "drže za taoca". Insider nije mogao odmah dobiti Raval za komentar.

Ljudi su lupali po zidovima dozivajući pomoć, rekla je Raval za MyLondon.

"Djeca su plakala i cijelo je mjesto postalo stvarno klaustrofobično. Strah me i pomisliti što bi se dogodilo da je netko doživio srčani udar ili tako nešto."

Nakon otprilike pola sata jedan od putnika uključio je protupožarni alarm, upozorivši člana osoblja koji ih je pitao što rade u hodniku. "U tom trenutku sam samo bila šokirana što nisu shvatili da smo tamo. Rečeno nam je da je avion poletio bez nas", dodala je Raval. Ryanair kaže da je došlo do ljudske pogreške

Putnici su poslani u obližnji hotel na noćenje i ukrcani na let za Hrvatsku koji je krenuo sljedećeg dana u 6 ujutro, piše MyLondon.

"Zbog ljudske pogreške osoblja u londonskoj zračnoj luci Stansted, mali broj putnika nije mogao izaći kroz vrata predukrcaja i nažalost propustili su let za Zagreb (2. siječnja). Pogreška je uočena kad je let već poletio", rekao je glasnogovornik Ryanaira za Business Insider.

"Ryanair je pogođenim putnicima osigurao noćenje i premjestio ih na sljedeći dostupni let", dodaje se u priopćenju ove aviokompanije, prenosi Index.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2023 05:08