StoryEditorOCM
Panoramauskoro na netflixu

Pripremite se za šik stvari: pušten je prvi foršpan za četvrtu sezonu serije ‘Emily u Parizu‘, a poznato je i kad izlazi

Piše Marko Njegić
23. srpnja 2024. - 09:34

"Pripremite se za šik stvari." Stigao je prvi foršpan nestrpljivo očekivane četvrte sezone Netflixove hit-serije "Emily u Parizu". 

Službeni sinopsis za "Emily In Paris 4" glasi ovako... Nakon dramatičnih događaja nezakonitog vjenčanja Camille i Gabriela, Emily je uznemirena. Ona gaji jake osjećaje prema dvojici muškaraca, ali sada Gabriel čeka dijete sa svojom bivšom, a Alfiejevi najgori strahovi o njoj i Gabrielu su potvrđeni.

Na poslu, Sylvie je prisiljena suočiti se s teškom dilemom iz svoje prošlosti za dobrobit svog braka. Mindy i bend pripremaju se za Euroviziju, ali kada sredstva presuše, prisiljeni su štedjeti.

Emilyna i Gabrielova kemija je neosporna dok zajedno rade na osvajanju "Michelinove" zvjezdice, ali dvije velike tajne prijete poništiti sve o čemu su sanjali...

"Emily u Parizu 4" bit će podijeljena na dva dijela, kao što je čest slučaj s kasnijim sezonama Netflixovih serija. Prvi dio četvrte sezone bit će premijerno prikazan 15. kolovoza, nakon čega drugi slijedi 12. rujna.

Seriju nanovo kao kreator i izvršni producent potpisuje Darren Star ("Beverly Hills 90210", "Seks i grad"), a u glavnoj ulozi je i dalje nezamjenjiva Lily Collins.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 14:46