StoryEditorOCM
PanoramaTeška drama

Pretučena djevojka u stanju šoka i straha za život: ‘Lice mi je isječeno, meso mi je visjelo s desnog obraza‘

Piše MOZAIK SD
13. veljače 2023. - 11:00

U sarajevskom naselju Grbavica neki dan je intervenirala policija zbog navodnog nasilničkog ponašanja dviju žena, piše avaz.ba.

Jedna od djevojaka, čiji je identitet poznat redakciji Avaza, u svojoj ispovijesti otkriva detalje napada. Dodaje kako je u stanju šoka i straha za vlastiti život.

Tvrdi da su joj dvije djevojke pozvonile na vrata stana u kojem živi. Poznaje ih, kaže, tek toliko da zna tko su. Čim je otvorila vrata, kaže, počele su je udarati.

- Djevojke su mi došle na vrata, pozvonile, mislila sam da je netko iz zgrade i otvorila sam, a dvije su nasrnule na mene. Upale su mi u hodnik, jedna me počela rezati nožem, a druga mi je u hodniku uzela motku od usisavača i počela me udarati. Prije nego što me počela udarati, zatvorila je ulazna vrata. Nekako sam se oslobodila i utrčala u dnevnu sobu koju sam zatvorila, a oni su provalili. Verbalnog sukoba uopće nije bilo. Čim su me vidjele, skinuli su nikab, stisnuli zube i upale u moj stan - priča djevojka.

Na pitanje zna li tko su i postoji li kakav sukob od ranije, kaže da ih ne poznaje osobno, ali da zna tko su.

- Ranije mi je jedna od njih prijetila jer sam davno bila s momkom s kojim je ona bila poslije mene. Ne znam zašto me još uvijek zbog toga proganjala - dodaje.

Razočarana je, kaže, što se ovaj slučaj karakterizira kao slučaj s lakšim tjelesnim ozljedama, jer smatra da se radi o pokušaju ubojstva.

- Lice mi je bilo potpuno odsječeno, meso mi je doslovno visjelo s desnog obraza. Ruka mi je rasječena. Pokušala mi je ići na vrat, branila sam vrat pa mi je išla na ruke i lice. Također imam posjekotinu na vratu ispod lijevog uha. Samo sam se trudila da ne padnem na pod, jer onda sam gotova - priča kroz suze.

Nakon što je počela vikati i zvati susjedu da joj kaže da zove policiju, njih su dvije pobjegle.

- One su pobjegle, ja sam izašla, a onda me u kući krvavu pronašao susjed - opisuje cijeli događaj.

Dodaje kako je jako zabrinuta za svoju sigurnost i sigurnost svoje obitelji.

- Nema ih, ali često dolaze. Ne znam kako ta osoba uopće zna gdje živim. Jako sam zabrinuta i zbog toga što je puštena, mislim da će me kad-tad dokrajčiti, a ne znam zašto – zaključuje ona u razgovoru za Avaz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2023 03:18