StoryEditor
Panorama‘Jesam li vam nedostajala?‘

Poznat je datum povratka slavne ‘Tračerice‘: pogledajte prvi trailer koji nas upoznaje s novom glumačkom postavom i podsjeća na poznati Upper East Side

Piše PSD
11. lipnja 2021. - 13:35
Gossip Girl/IMDB

U legendarnoj tinejdžerskoj seriji glumi cijela nova skupina privilegiranih učenika New Yorka, a Tračerica ih ovoga puta progoni preko Instagrama. Premijerno će na HBO Max biti prikazana 8. sprnja, piše Gloria.

Da se Gossip Girl vraća već je dobro poznato, ali ovoga puta imamo mjesto, vrijeme i službeni trailer. Lokacija HBO Max, vrijeme 8. srpnja. Slogan - "Jesam li ti nedostajala?"

Svaki zagriženi obožavatelj vjerojatno je s oduševljenjem (još u ljeto 2019.) prihvatio vijest da se vraća serija koja im je obilježila kako srednjoškolske dane tako vjerojatno i rane dvadesete jer mnogi su uz Serenu, Blair, Natea, Dana i Chucka proživljavali najosjetljivija razdoblja, slomljena srca i najbolje partyje, koji su se nerijetko organizirali upravo po uzoru na njihove na prestižnom Upper East Sideu.

Ali su možda postali malo skeptični kad su saznali da se snimaju nove epizode, ali nikako onakve kakve su priželjkivali jer zapravo samo naratorica Kristen Bell ostaje od "stare postave".

Priča u Gossip Girl dakle ide dalje, ali s potpuno novim likovima čija je svakodnevica slična kao i kod onih već dobro znanih. Dakle, riječ je o bogatim tinejdžerima koji pohađaju privatnu školu, odlaze na najprestižnije događaje te u svoje društvo polako prihvaćaju one koji ondje 'ne pripadaju'.

Ono što zasad možemo vidjeti iz trailera jest da će se serija fokusirati na društvene mreže i sve ono što iste donose, ali i koliko se unazad nekoliko godina promijenila društvena scena New Yorka.

Nova Gossip Girl imat će 10 epizoda. Izvršni producenti serije ostaju Josh Schwartz i Stephanie Savage, dok je za scenarij zadužen Joshua Safran koji je također sudjelovao u kreiranju originalne verzije.

Što se tiče glumačke postave, pojavit će se ekipa "generacije Z" - poznata influencerica koja blog ima od 12. godine života Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Thomas Doherty, Adam Chanler-Berat i Zión Moreno, dok goruće pitanje hoćemo li u nekim od epizoda vidjeti i stare likove zasad ostaje nedogovoreno, stoga ne preostaje ništa nego se još malo strpjeti.

Originalna Tračerica, temeljena na seriji knjiga Cecily von Ziegesar, prikazivala se šest sezona između 2007. i 2012. godine, sa slavnom ekipom koju čine Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford i Ed Westwick.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. lipanj 2021 02:02