StoryEditorOCM
PanoramaPRAZNIK ZA OČI

Pored nje se sve kraljice mogu ‘pokloniti‘. Jedna je od najljepših žena na svijetu, ali pojavljivanja u javnosti su joj rijetka; mnogi kažu da izgleda bolje i od mlađahnih kćeri

Piše Marija Čović
2. studenog 2022. - 20:16
Kraljica Rania u svibnju 2004. na gala večeri uoči vjenčanja princa Felipea i Letizije Ortiz, sada španjolskog kralja i kraljiceFrank Rumpenhorst/Dpa Picture-alliance Via Afp

Njezine objave na društvenim mrežama i pojavljivanja u javnosti su prilično rijetka, barem u usporedbi s drugim članicama kraljevskih obitelji, naročito onih europskih.

A to je prava šteta jer je svaki izlazak u javnost lijepe jordanske kraljice Ranije, koja upravo sudjeluje na najvećoj europskoj tehnološkoj konferenciji, Web Summitu u Lisabonu, pravi praznik za oči zbog njezine atraktivne pojave i izvanrednih modnih odabira.

Tako je bilo i prije nekoliko dana kad se u jordanskoj prijestolnici Ammanu Rania bila domaćica švedskoj kraljici Silviji s kojom je bila i na večeri organiziranoj za prikupljanje sredstava za Mentor Arabia, vodeću nevladinu organizaciju koja se u arapskoj regiji bavi promocijom zdravog način života među mladima.

Kraljica Rania, koju mnogi smatraju naj...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 20:21