StoryEditorOCM
Panoramapriča o zadnjem pivu

Pio je alkohol cijeli život i prije tri godine odlučio prestati: Ni jedna čaša nije zdrava nizašto! Evo što treba znati o ‘skidanju‘, to je najopasnije od svih odvikavanja!

Piše PSD
1. siječnja 2023. - 17:09
‘Trideset godina sam se opijao, povraćao i sramotio, a ljudi su me najviše počeli osuđivati kada sam prestao piti‘ (ilustracija)AFP

Mnogi imaju problema s alkoholom, rekli bismo naročito na ovim prostorima i u ove blagdanske dane. Svoje svjedočenje o prestanku pijenja alkohola za Al Jazeeru javno je iznio Adnan Hamidović Frenkie koji ga je godinama obilno konzumirao.

Za nekoliko dana bit će točno tri godine otkako ne pijem alkohol. Svoje zadnje pivo sam popio na novogodišnjoj proslavi prije tri godine i tada rekao supruzi da ću sljedeću godinu pokušati da ne pijem nikako. Do tada sam u životu imao kraće pauze u kojima nisam konzumirao alkohol. Nekada po mjesec dana, a najduža apstinencija mi je bila tri mjeseca.

Alkohol sam prvi put okusio s petnaest godina. Tada sam završio osnovnu školu u Njemačkoj i moj najbolji prijatelj i ja smo proslavili uz gajbu piva. Na oproštajnoj proslavi sam ispovraćao školsku ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 07:51