StoryEditorOCM
PanoramaULOŽIO UŠTEĐEVINU

Ovu je transformaciju pogledalo 17 milijuna ljudi: kupio je kuću koja je 50 godina propadala, pogledajte dom iz snova

Piše Mozaik SD
11. siječnja 2024. - 13:18

Preuređenje stare, zapuštene i derutne kuće pomisao je koja bi mnoge odbila, to uistinu jest mukotrpan posao, ali je riječ o investiciji koja se, u pravilu, u konačnici najčešće vrlo isplati.

Takvu nekretninu često se uspije kupiti za razuman iznos, a uz dobre ideje i sreću koja vam cijelim putem itekako treba, kupci često uspijevaju dobiti puno više, nego da su investirali u novogradnju.

Mladi youtuber George Dunnett odlučio je kupiti kamenu kuću u Velikoj Britaniji, u kojoj nitko nije živio pola stoljeća.

Kući u pitoresknom selu Keyneswood podario je sasvim novi život, trudeći se, kako je rekao, sačuvati originalni šarm. Po sudu više od 17 milijuna ljudi, koliko ih je pratilo Dunnettov stambeni zahvat, itekako je uspio.

Youtuber je proces rada dijelio i na svom kanalu, a u ovoj objavi na Instagramu je pokazao fotografije prostorija "prije" i "poslije".

U videu koji je posljednji u nizu pokazao je kako mu je među prvima u posjet došla žaba, koju je pronašao na vratima svoje tuš kabine...

Dunnett je na svome domu morao obnoviti sve - od fasade, urušenih zidova, podova, svakog detalja i svake prostorije. Dakle, adaptirao ju je od nule.

Građevina datira iz 1700-ih godina, a George je u ovom videu pokazao krajnji rezultat ove fantastične transformacije:

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. listopad 2024 17:25