StoryEditorOCM
PanoramaNIJE TILA NA POSTEJU

Ovo je nikad ispričana štorija o Luigijevoj Belini, volit ćete je još jače! Sve je snimila iz prve i zaradila za tomos

12. veljače 2023. - 15:07
‘Šjor Karlo je došao k nama doma upoznati se s Belinom i bila je to ljubav na prvi pogled. On joj je počeo tepati onako na talijanskom “mia kokola Belina”, može biti da je i ona iz svoje domovine zapamtila koju riječ talijanskog... priča nam gospođa Dorotea, na slici kao tinejdžerica s obiteljskim ljubimcemPrivatni album

Više vridi repica od moje Beline, nego svi vaši pasi skupa i sve vaše puške na jarpu i vi svi skupa lovci! To je pas za paradu mondial – skoro se za svoga prilipoga i pripametnoga psa potuka Dotur Luigi u jednoj štoriji “Našega maloga mista”.

A kakvi je to pas bija! Cijela država koja je tih dana ludovala za zbivanjima u “Malome mistu” zaljubila se u jednog škotskog ovčara.

Ovo van je štorija o Belini. Nadugo i naširoko, kao nikad u pedeset i tri godine od snimanja kultne serije scenarista i novinara Miljenka Smoje, čiju stotu godišnjicu rođenja ove godine slavimo i redatelja Danijela Marušića, iz čije je obitelji Belina i stigla u seriju.

A kako je to bilo, priča nam gospođa Dorotea Marušić Krstulović, tada četrnaestogodišnja djevojka sa splitskih Firula....

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 02:39