StoryEditorOCM
Panoramazabrijala skroz

Ova Bugarka (25) ima najveće usne na svijetu, ljudi su zgroženi, a liječnici zabrinuti: ‘Želim ih još puno veće...‘

Piše MOZAIK SD
24. veljače 2023. - 22:13

U svijetu se uglavnom bilježe najveći i najbolji pa se neki i puno trude da budu takvi.

Ne zna se da li takvi motivi pokreću i Andreu Ivanovu iz Sofije koja se svojski trudi da ima najveće usne na svijetu.

Do danas je ta bivša studentica filozofije primila 34 injekcije u usne i nastavlja ih primati. Otkrila je i da je za to potrošila 8000 funti. Svoju transformaciju započela je 2018., s nadom da će izgledati kao Bratz lutka.

Ta 25-godišnja Bugarka nedavno je na Instagramu, na kojemu ima 25.000 pratitelja koji uglavnom hvale njene zahvate i izgled, "prodavala poljupce" kako bi poboljšala svoj izgled za blagdane.

"Moje usne još uvijek nisu dovoljno velike i želim ih puno veće nego sada. Jako mi se sviđaju i puno se bolje osjećam s njima", kaže ona", piše Daily Mail.

Međutim, nekoliko klinika ne želi joj dati više filera za usne jer ih drže prevelikima i smatraju da dodatne injekcije mogu uzrokovati zdravstvene komplikacije. Liječnici su je upozorili da obrati pozornost na bilo kakvu bol u ustima jer bi budući zahvati mogli biti potencijalno ‘kobni‘.

Ona međutim ne misli stati, a sada se usmjerila na jagodice, u koje je do sada, ističe, potrošila oko 1600 funti, uključujući i "punjenje čeljusti i brade".

"Osim najvećih usana na svijetu želim imati i najveće jagodice. Do sada sam primila četiri injekcije hijaluronske kiseline u jagodice, ali ću se primiti još dvije u roku od tjedan dana. Moj cilj je modelirati ih i značajno ih povećati, ali naravno, i dalje želim veće usne. Nastavit ću s više injekcija u oboje da ih učinim većima. Iako moja obitelj ne odobrava moj novi izgled, moraju poštovati moj izbor za promjenu. Ne zabrinjavaju me komentari ljudi, jer imam svoj pogled na ljepotu i striktno ga se držim..‘, rekla je Andrea Ivanova koja se ne boji da će joj usne puknuti, piše Daily Mail.

Poštujući staru izreku da se o ukusima ne raspravlja kao i svačiju želju da ostvari snove i svoj pojam ljepote, čini se da je Andrea Ivanova otišla predaleko. Ne samo da je nagrižen pojam dobroga ukusa i prirodnog izgleda, nego je u pitanju i zdravlje. Ako već ne sluša savjete estetskih kirurga možda je vrijeme da se uključe i drugi specijalisti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2023 21:07