StoryEditorOCM
PanoramaDALEKO OD KUĆE

Od kada mu je baka uzela titulu princa postao je posebno aktivan na društvenim mrežama: na novom videu pada i pada i...

Piše MOZAIK SD
28. prosinca 2023. - 16:25

Danska kraljica Margrethe II. je u rujnu 2022., povodom svog Zlatnog jubileja, najavila je da će njezino četvero unučadi (djeca mlađeg sina Joachima) biti lišeno titula prinčeva i princeza. Dobro osmišljena odluka koja je provedena od 1. siječnja sljedeće godine. Drugim riječima, Nikolai, Felix, Henrik i Atena degradirani su u grofove i grofice.

Nikolai, najstariji od braće i sestara, odlučio je maksimalno iskoristiti svoju novootkrivenu slobodu, daleko od kraljevskog protokola. Od trenutka kada je izgubio titulu princa, Nikolai je postao posebno aktivan na društvenim mrežama, točnije na Instagramu. Sada je objavio  video u kojem je skočio iznad rijeke Nevis, u blizini Queenstowna na Novom Zelandu. "Skok vjere", napisao je, dodajući da je skočio "134 metra".

Nikolai, grof od Monpezata, odlučio je provesti božićne blagdane u Oceaniji, sa svojom djevojkom Benedikte Thoustrup. Podsjećamo, Nikolai se nedavno preselio u Australiju kako bi studirao na prestižnom Tehnološkom sveučilištu u Sydneyu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 06:54