StoryEditorOCM
Panorama‘ROĐENI VJENČANI‘

Zlatko Mateša i njegova friška splitska supruga i dalje žive razdvojeno, Blanka nam je ispričala kako to funkcionira

Piše Ivana Prgomet
13. prosinca 2023. - 14:42

Blanka Kačer i Zlatko Mateša vjenčali su se u tajnosti 2. prosinca u ckrvi u Zagrebu, kako je Slobodna Dalmacija ekskluzivno pisala. Nakon ceremonije vjenčanja, Splićanka, inače pročelnica Katedre za građansko pravo na Pravnom fakultetu u Splitu i ravnateljica Studija za sportsko pravo, uzela je prezime Mateša.

- Vjenčali smo se čim smo shvatili da je to nešto lijepo za nas - rekao nam je tad Mateša, na što je Blanka dodala da su oni "rođeni vjenčani".

Da su Mateša i Blanka u vezi doznalo se u rujnu kad su skupa bili u Mongoliji, a novopečeni mladenci nisu stigli na medeni mjesec zbog obaveza. 

- Oboje smo u duši putnici i nije nam problem i ad hoc odlučiti i otići bilo gdje kad nam poslovne obaveze dopuste. Srećom,  nemamo problem s jet legom i u stanju smo odletjeti daleko da bi bili tamo i dva dana i vratiti se radi posla. Ovisi o obavezama gdje ćemo i na koliko dugo putovati - rekla nam je Blanka Mateša.

image

Blanka Mateša i kuma Ranka Štern

Privatni Album

Supružnici trenutačno žive na dvije adrese, u Splitu i u Zagrebu, a kako to funkcionira otkrila nam je gospođa Mateša. 

- Oboje volimo i Splitu i Zagreb i uživamo biti zajedno u oba grada. Uspijevamo uskladiti sve obaveze bez problema. Split i Zagreb udaljeni su 50 minuta avionom. Zlatko dođe u Split kad odradi obaveze u Zagrebu, ako ja tada imam obaveze u Splitu.

Također ja dođem u Zagreb. Ništa nam nije problem. Sad smo oboje bogatiji za osjećaj doma u gradu onog drugog i za izvrsno društvo u oba grada - rekla nam je Blanka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. lipanj 2024 04:23