StoryEditorOCM
PanoramaSRETNO

Nitko nije očekivao ovu divnu vijest, u švedsku kraljevsku obitelj slijedeće godine stiže princ ili princeza

Piše MOZAIK SD
3. rujna 2024. - 11:17

Švedski princ Carl Philip (45) i princeza Sofija (39) očekuju svoje četvrto dijete. Par je to objavio na službenom Instagram profilu kraljevske obitelji.

"Princ Carl Philip i princeza Sofija imaju veliko zadovoljstvo objaviti da princeza očekuje četvrto dijete", stoji u priopćenju. Palača je podijelila novu fotografiju para na kojoj se trudna princeza sretno privija uz svog supruga. "Princeza Sofija je dobro, a procjenjuje se da će potomstvo stići u veljači 2025. Na jesen se ne očekuju promjene u službenom programu princeze Sofije."

image

Princeza Sofija, prinčevi Julian, Carl Philip, Alexander i Gabriel

Jonas Ekstromer/Tt News Agency Via Afp

Princ Carl Philip i princeza Sofija već imaju tri sina: princa Aleksandra (8), princa Gabriela (7) i princa Juliana (3). Gabriel je nedavno proslavio 7. rođendan.

Hoće li njezino četvrto dijete ponovno biti dječak? Mnogobrojni pratitelji čestitaju na društvenim mrežava. Radost zbog kraljevskog potomstva nije velika samo u Švedskoj, obitelj prima čestitke iz cijelog svijeta na iznenađujućoj vijesti.

Međutim, Carl Philip i Sofija nemaju puno vremena za prepuštanje dječjoj sreći. Nakon posjeta bajkovitom vjenčanju princeze Märthe Louise (52) u Norveškoj, par ima ispunjen raspored u nadolazećim danima.

image

Švedska kraljevska obitelj 14. srpnja 2024.

Mikael Fritzon/Tt News Agency Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2024 09:22