StoryEditorOCM
PanoramaVELIKA TUGA

Nikolina Pišek i svekar stajali jedno do drugog u kapeli i primali sućut. Na posljednji počinak ispraćen Vidoje Ristović, njegova udovica, hrvatska voditeljica je neutješna

Piše Mozaik SD
12. svibnja 2022. - 14:42

Prijatelji i obitelj pokojnog supruga Nikoline Pišek, povjesničara umjetnosti Vidoja Ristovića, okupili se na Novom groblju u Beogradu kako bi ga ispratili na posljednji počinak, nakon prerane i šokantne smrti u 44. godini.

image
Dragan Mujan/Nova.rs


Kako javlja nova.rs, Viktor Ristović, otac preminulog Vidoja, poznatiji kao Miša Grof i Vidojeva supruga Nikolina Pišek stajali su jedno do drugog u kapeli dok su primali sućut..


image
Dragan Mujan/Nova.rsNikolina i Miša ni ovom prilikom nisu komunicirali, ističu. Premda se po fotografijama stječe dojam da su kroz ovaj pretužan dan prošli zajedno.

Voditeljica je stigla u crnom odijelu, nosila je vrpcu s biserima u kosi i tamne naočale. Miša je imao masku na licu. Inače, njih dvoje se nisu ni pozdravili, ističe nova.rs.

image
Dragan Mujan/Nova.rs


Fotografije možete pogledati  OVDJE, OVDJEOVDJE.

Voditeljica je cijelo vrijeme plakala, uz nju su bile njezine prijateljice koje su je tješile. Čuvalo ju je osiguranje.

image

Pogreb Vidoja Ristovića

Nova.rs

U kapelici, uz lijes i cvijeće, stoje bijeli tulipani i ljiljani. Ipak, među njima je uočen zajednički vijenac na kojem stoji:

“Našem voljenom sinu i suprugu, njegovi najmiliji”, stoji na jednom od vijenaca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2023 11:42