StoryEditorOCM
Panoramabračna nevjera

Nije mogla na gori način saznati da je suprug vara; Odala ga je jedna stvar, isprva se sve činilo bezazleno...

Piše MOZAIK SD
12. ožujka 2024. - 15:56

Uzbudljiva priča izašla je na vidjelo nakon što je uznemirena supruga na društvenoj mreži Reddit podijelila svoju životnu dramu, ali i neobičan način na koji je saznala da ju suprug vara.

Prije godinu i pol, njezin partner je bez da ju je obavijestio napravio tetovažu za koju je odabrao motiv ljiljana, a da prije toga nije ni s njom razgovarao o tome. No, ženi se još uvijek činilo da nema razloga za sumnju. 

Suprugova iznenadna želja za tetoviranjem nije bila jedina sumnjiva situacija. Nakon što je dodao bršljan oko ljiljana, sve je postalo još sumnjivije. Dodatno, povlačenje supruge s poslovnih događaja i iznenadna promjena ponašanja supruga samo su pojačale sumnje u njegovu vjernost, piše The Sun.

- Nije mi se baš svidjelo, ali nisam komentirala jer on može sa svojim tijelom raditi što želi. No malo više od godinu dana nakon što je došao s ljiljanom, vratio se i dodao malo bršljana oko njega - navela je. 

Suprug joj je nedugo nakon toga rekao i da ne može dolaziti u njegovu tvrtku, niti ga tražiti na poslu.

image
/Shutterstock

- Naime, znala sam ići s njim na određene poslovne događaje i zabave jer je to bilo normalno. No počeo mi je govoriti da ne mogu zbog pandemije koja je imala smisla prije nekoliko godina, ali stvari su se ponovno počele otvarati i događaji su bili normalniji - prisjetila se, prenosi The Sun

Otkriće je došlo na događaju povezanom s partnerovim poslom, gdje je supruga upoznala jednu od njegovih kolegica, Lily. Ime Lily, koje znači ljiljan, potaknulo je suprugu na razmišljanje o tetovaži i sve je počelo padati na svoje mjesto.

 Pokušala sam ignorirati svoj osjećaj koji sam dobila kad sam shvatila da se on iznenada želi tetovirati. Na kraju je priznao da su u vezi zadnje dvije godine - ispričala je.

- Bila sam toliko šokirana da nisam ni razmišljala o bršljanu, ali moj suprug je rekao da Lily ima bebu koju je nazvala Ivy, a on je napravio tetovažu nekoliko mjeseci nakon rođenja. Molio me da se ne razvodim, ali ja mu to ne mogu oprostiti - istaknula je. Naime, Ivy na engleskom znači bršljan. 

Kada je suočila supruga s otkrićem, on je pokušao prikriti istinu, tvrdeći da je tetovaža bila samo ‘slučajnost‘. Međutim, istina je bila daleko od toga. Suprug je priznao da je već dvije godine u vezi s Lily, kolegicom s posla.

Šokirana i izdana, uznemirena supruga odlučila je započeti postupak razvoda. Iako je suprug molio za oprost, tražila je razdvajanje godinu dana prije službenog razvoda, a njihova kći koja uskoro puni 18 godina igra ključnu ulogu u cijeloj situaciji.

Moramo biti razdvojeni godinu dana prije nego što se razvedemo. Naša kći sljedeći mjesec puni 18 godina. Do razvoda neće biti određeno uzdržavanje ni za jedno od nas. Razvod ne bi trebao biti kompliciran. Oboje radimo pa je odvjetnik s kojim sam se konzultirala rekao da neće biti određeno uzdržavanje supružnika ni za jedno od nas i da će naša imovina biti podijeljena - objasnila je.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 20:01