StoryEditorOCM
PanoramaKomplikacije na setu

Nicole Kidman je nekoliko puta prekidala snimanje vrućih scena erotskog trilera: Više nisam željela doživljavati orgazam

Piše Marko Njegić
24. listopada 2024. - 09:05

Nicole Kidman naizgled nadolijeva ulje na vatru nadolazećeg erotskog trilera "Babygirl". Oskarovka je friško otkrila je da su se stvari "malo zakomplicirale" tijekom produkcije filma, njezinog prvog pravog u ovom žanru.

Glumeći lik izvršne direktorice u preljubu s mlađim pripravnikom, Kidman u "Babygirl" istražuje područje gdje "nije bila nikad dosad" u karijeri, iako je znala odigrati "seksualizirane" uloge, od "Žene za koju se umire" do "Obiteljske afere". 

image
Kevin Winter/Getty Images Via Afp

To "nikad dosad" odnosi se na snimanje vrućih scena koje je Nicole morala prekinuti nekoliko puta jer "više nije željela doživljavati orgazam".

- Bilo je trenutaka na snimanju kad sam rekla "Ne želim više doživljavati orgazam" - rekla je Kidman za "The Sun" i otkrila da je imala pomiješane osjećaje na setu, toliko da je ispalila "Mrzim ovo raditi. Nije me briga ako me više nikad u životu ne dodirnu! Preboljela sam to".

- Postojala je ogromna količina dijeljenja i povjerenja, ali i frustracija. To je za mene bilo toliko prisutno cijelo vrijeme da je bilo gotovo poput burnouta - kazala je Nicole kojoj su koordinatori za intimnost pomogli da se osjeća ugodnije tijekom snimanja.

- Još uvijek duboko vjerujem u svetost seta ili prostora za glumce i da se to nikada ne narušava. To je naše, to je balon, a tu je i vanjski svijet - zaključila je Kidman.

image
Benjamin Cremel/Afp
image
Marco Bertorello/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. listopad 2024 09:58