StoryEditorOCM
PanoramaLjubavni trokuti

Nevjerojatne priče ljudi koji su prevarili supružnike i srušili vlastite brakove: ‘Mislio sam na kolegicu dok sam hodao prema oltaru‘, ‘Saznao sam da me moja partnerica vara pa sam ja odlučio prevariti nju‘

Piše Ana Dukić/živim.hr
4. siječnja 2022. - 22:51
Mature couple, apart in bedroom (Photo by Eric Audras/AltoPress/PhotoAlto via AFP)Eric Audras/AltoPress/PhotoAlto via AFP)

Partneri varaju, brakovi i veze se raspadaju, to postoji otkako je svijeta i vijeka... Međutim, većinu ljudi, koji su monogamni, zanima zašto i kako dolazi do afera. Što točno potakne osobu na takav čin? Korisnici Reddita otkrili su razloge zašto su započeli svoje afere.

Trojac je postao dvojac

Upoznali smo se na poslu i započeli smo trojac s mojom ženom. Nakon nekog vremena, počeli smo se družiti bez supruge. Srećom, supruga mi je oprostila i uspjeli smo se pomiriti.

sloppyjoe218

Seks umjesto ručka

Stvarno sam volio erotske priče na internetu. Napisao sam ih nekoliko i razgovarao o njima na chatovima. Bila je jedna starija žena s kojom sam razgovarao i ona je radila blizu mog stana. Bio sam u ranim 20-im, ona je bila kasnim 30-ih.

Dogovorili smo se da se nađemo tijekom njezin...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. lipanj 2024 16:22