StoryEditorOCM
Panoramaestetski zahvati

Nekima je plastična operacija spasila brak, drugima otvorila oči: Žene se operiraju da ih muškarac ne ostavi radi mlađe

Piše MOZAIK SD
17. listopada 2023. - 15:15

Ekstremni i oštri stavovi ljubavne terapeutkinje iz Londona izazvali su veliku pažnju nježnijeg spola. Naime, Louise van der Veld, ljubavna terapeutkinja, smatra da žene u četrdesetima idu na plastične operacije kako bi spriječile da ih muškarac zamijeni mlađom djevojkom.

Prema njezinim riječima, razlog tome je što žene same krive ako ih muškarac ostavi zbog neke privlačnije. Ona smatra da nema ništa loše u tome da muškarac traži ‘mlađi model‘ te da su žene te koje inzistiraju na monogamnoj vezi, piše zena.blic.rs.

- Muškarci imaju pravo gledati oko sebe, imaju pravo spavati s atraktivnim ženama. Međutim, kad se to dogodi, mislim da su žene odgovorne jer su tijekom godina iznevjerile same sebe - rekla je Lewis.

Izjavama koje su razljutile dobar dio ženske javnosti nema kraja, pa tako ova ljubavna terapeutkinja tvrdi da zdrava prehrana i tjelovježba nisu dovoljni da zadrže muškarca. Prema njezinim riječima, ključ su plastična kirurgija i estetski zahvati.

- Mnoge žene koje dolaze kod mene su u četrdesetima i pedesetima i jako su nezadovoljne svojim izgledom. Trebaju se osjećati dobro u svojoj koži pa im savjetujem estetski zahvat - rekla je.

Nekim je ženama plastična operacija spasila brak, dok je drugima otvorila oči.

Dok je nekim ženama plastična operacija spasila brak, Lewis kaže da drugima nije. Zapravo, učinila je nešto bolje - otvorila im je oči.

- Neke su žene tek nakon operacije grudi shvatile da ni ne žele ostati u braku, već žele pronaći nekog boljeg - navodi.

Sama Lewis priznaje da jako drži do svog izgleda, te da je imala nekoliko plastičnih operacija. Među njezinim klijenticama, koje su uglavnom u četrdesetima i pedesetima, najpopularniji su estetski zahvati podizanje grudi, liposukcija i podizanje kapaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 11:12