StoryEditorOCM
PanoramaNEĆE MU BITI LAKO

Nakon 27 godina braka zaboravio je na suprugu nakon pauze na cesti i nastavio sljedećih 160 km bez nje

Piše MOZAIK SD
14. siječnja 2023. - 20:35

Razmirice među parovima prilično su česte, ali iako su uglavnom benigne i mogu se riješiti jednostavnom isprikom, ostavljanje žene koju volite pokraj ceste čini se kao prilično okrutno, piše muskimagazin.rs.

Pedesetpetogodišnji Bontom Chaimun možda će se godinu dana morati ispričavati svojoj četrdesetdevetogodišnjoj supruzi Amanoui Chaimun nakon što ju je ostavio na zajedničkom putovanju. Par je cijelu noć putovao do pokrajine Maha Sharakhama, kada su stali u tri ujutro kako bi odgovorili na zov prirode.

Agencija Thai Daily News izvijestila je da se žena pitala zašto njezin suprug nije stao na benzinskoj crpki pored koje su prošli nedugo prije ove stanice, no ubrzo je i ona shvatila da mora ispustiti višak tekućine iz svoje utrobe. Zaputila se u grmlje radi dodatne privatnosti i nakon što je završila posao vratila se na cestu, samo da bi u nevjerici i krajnjem šoku shvatila da njezinog muža i automobila nema nigdje na vidiku.

Naravno zabrinuta činjenicom da je u tri ujutro bila na udaljenoj cesti, Amanuai je krenula prema okrugu Kabin Buri, dvadesetak kilometara udaljenom od mjesta gdje ju je suprug ostavio. Na odredište je stigla dva sata kasnije, oko pet ujutro, gdje je krenula u kontakt s odbjeglim suprugom, koji nije ni shvatio da ona više nije s njim u automobilu.

Amanoui je ostavila telefon u torbi u autu i nije znala napamet novi broj svog supruga, pa su vlasti pokušale kontaktirati druge rođake. U međuvremenu, oko 100 milja dalje, Bontom je stigao u pokrajinu Korat kada ga je telefonski poziv u osam ujutro upozorio na činjenicu da je veći dio svog putovanja proveo sam.

Vjerojatno se osjećajući užasno nakon što je shvatio što se dogodilo, vratio se u susret supruzi, a zatim joj je otkrio da je mislio da spava na stražnjem sjedalu automobila, pa nije ni primijetio da je zaostala. Nakon što se ispričao, žena je izjavila da se njih dvoje nisu svađali oko incidenta, a medijima je otkrila da su ona i suprug u braku 27 godina i imaju 26-godišnjeg sina, piše muskimagazin.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2023 12:50