StoryEditorOCM
PanoramaNE TROŠI

Najškrtija milijunašica na svijetu štedi na bizaran način: jede mačju hranu i gasi bojler! Njena priča je šokantna

Piše MOZAIK SD
17. srpnja 2024. - 09:50
Milijunašica Aimee Elizabeth objašnjava da želi živjeti tako da mjesečno ne troši više od tisuću dolaraScreenshot

Aimee Elizabeth proslavila se kao jedna od najškrtijih milijunašica na svijetu, iako se njezino bogatstvo procjenjuje na 5,3 milijuna dolara, odnosno pet milijuna eura.

O poduzetnici iz Las Vegasa tijekom godina su pisali brojni mediji, često upravo iz ovog, bizarnog razloga.

Aimee je svojedobno gostovala u emisiji “Najškrtija škrtica” i objasnila da sa svojom mačkom zna često podijeliti obrok njezine, mačje hrane.

"Bojler mi je uglavnom isključen. Vodi treba da se zagrije 22 minute. Imam timer da znam kad je voda spremna za tuširanje. Ne želim da bojler radi ni minutu dulje", objasnila je Aimee na koje sve načine štedi svoj novac.

Ne voli se, kako ona za sebe objašnjava, razbacivati novcem.

"U kuhinji imam samo jedan nož, čuvam ga. Netko bi za moju spužvicu za suđe rekao da je odvratna, ali neću je baciti dok se ne raspadne", objašnjava Aimee Elizabeth.

Najškrtija milijunašica na svijetu kaže da svaki mjesec pokušava potrošiti manje od 1000 dolara (917 eura). Izračunala je da time što ne kupuje nove stvari svake godine uštedi 200.000 dolara.

Iako joj je bivši suprug bio angažirao spremačicu, Aimee je bila odbila njezine usluge i od njega tražila da joj pomaže čistiti veliku kuću.

Milijunašica Aimee ima nevjerojatnu životnu priču, za uspjeh u poslovnom svijetu počela se boriti s 15 godina, kad ju je majka alkoholičarka izbacila iz kuće:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2024 01:29