StoryEditorOCM
PanoramaČESTITKE MLADENCIMA

Na splitskom Sustipanu se udala Anamarija Asanović, evo kako je izgledala! Slavi se ‘kod Graše‘, i Doris Dragović je tu

Piše M. Kl.
11. listopada 2024. - 19:36
Anamarija Asanović se udala za Ivana Karačića u crkvi Sv. Stjepana pod borima na splitskom SustipanuIvana Prgomet

Bogme je ovo velika slavljenička jesen u domu obitelji Asanović!

Početkom rujna oženio se Antonio Asanović, sin proslavljenog Vatrenog Aljoše Asanovića obećao je "vjernost u dobru i u zlu, u zdravlju i u bolesti" odabranici svoga srca Josipi Skoblar, kćeri proslavljenog hrvatskog nogometaša i trenera Josipa Skoblara, s kojom se vjenčao u Zadru.

A danas je u svoju bračnu luku uplovila i njegova sestra Anamarija Asanović! Tridesetšestogodišnja splitska dizajnerica danas se udala za ugostitelja Ivana Karačića, a zavjete se uz puno uzbuđenja u cijeloj familiji razmijenili u jednoj od najromantičnijih crkvica u Splitu, onoj Svetog Stjepana pod borima na splitskom Sustipanu.

Kako doznajemo, među uzvanicima je i Doris Dragović, a proslava vjenčanja održava se u restoranu Adriatic u splitskoj ACI-jevoj marini, kojega svi i dalje zovu "restoran kod Graše", premda već neko vrijeme nije u vlasništvu Zorana Graše, oca popularnog splitskog glazbenika.

image

Veseli mladenci na izlazu iz crkve

Ivana Prgomet

Anamarija je bila vesela i vrlo ženstvena u vjenčanici A kroja s rukavima od čipke. Kosu je podigla u punđu s koje je padao prekrasan veo i tako zaokružila "spanish styling", koji oduvijek prati njezinu pojavu, zahvaljujući i njezinim crtama lica. Mladoženja je bio naočit u maslinastom odijelu i bijeloj košulji, a kako piše Story, on i Anamarija su u vezi od proljeća prošle godine.

Početkom listopada prošle godine je priznala: "Je, napokon mogu reći da sam sretno zaljubljena! Pojavio se onaj pravi. Mogu reći da me osvojio iskrenošću, to je ipak vrlina koja se najviše cijeni".

Kako otkrivaju storyji na Anamarijinom Instagram profilu, po izlasku iz crkve na Sustipanu pjevalo se i plesalo uz "Dajem ti rič"  grupe Dalmatino, kao i uz "Večeras je naša fešta", a raspjevani i rasplesani su itekako bili i brat Antonio sa suprugom, te tata Aljoša i majka Katarina, kao i Anamarijina osmogodišnja kći Zorka, koja je rođena u Anamarijinoj ranijoj vezi.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. listopad 2024 20:48