StoryEditorOCM
PanoramaNothing Phone 2

Na ljeto stiže novi mobitel koji bi mogao ugroziti iPhone, moderno je dizajniran i jeftiniji

Piše mozaik sd
30. svibnja 2023. - 12:46

Upravo kad je iPhone ostvario prevlast nad Androidom morat će se pripremiti na novi tržišni napad.

Carl Pei, jedan od suosnivača kineske kompanije OnePlus i pokretač startupa Nothing, najavio je Nothing Phone (2). On bi se trebao pojaviti tijekom srpnja i biti alternativa iPhoneu. U intervjuu Forbesu on je rekao da bi Nothing 2 trebao imati 8 i 12 GB memorije te 128 i 256 GB prostora za pohranu podataka. Kapacitet baterije iznosit će 4700 mAh te senzor za otiske prstiju smješten ispod ekrana.

Dijagonala ekrana trebala bi iznositi 6,55 inča s frekvencijom osvježavanja od 120Hz, a pokretat će ga čipset Snapdragon 8+ Gen 1, a ne noviji Snapdragon 8 Gen 2. Korištenje starijeg čipa omogućit će niže troškove pa bi Nothing phone (2) mogao biti cjenovno povoljniji, konkurentniji uređaj. Osim toga, novi mobitel prodavat će se na više tržišta, pa i u SAD-u, gdje Nothing phone (1) nije uspio prodrijeti, prenosi Zimo.hr.

Treba sačekati i vidjeti hoće li se ostvariti očekivanja Carla Peija i hoće li Nothing Phone (2) uspjeti ugroziti iPhone kvalitetom, dizajnom i cijenom. Na zadovoljstvo korisnika iz cijeloga svijeta.

image

Moderno i jednostavno dizajnirani Nothing Phone (2)

Screenshot Twitter Ben Geskin
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 00:38