StoryEditorOCM
PanoramaTO JE NAJLUĐE...

Na Hvaru 10 Hrvata zvalo na druženje Britanku, pristala je: ‘Uradila sam ono što su roditelji rekli da nikad ne radim!‘

Piše MOZAIK SD
27. srpnja 2024. - 13:13

Dvije mlade djevojke su opisale iskustvo života koje im se dogodilo na Hvaru. Naime, nekoliko mladih Dalmatinaca im je ponudilo da idu s njima u izlazak. 

- To je bila najluđa noć u mom životu. Bile smo u baru Hula, Hula i onda nam je došao jedan momak i upitao nas hoćemo li na večeru s njim i njegovim društvom. Rekli smo, khm, OK, hajmo. Ali gdje?

A on je rekao - na jednom drugom otoku. Rekle smo da, iako smo možda trebale bolje promisliti o ukrcavanju na brod s još 10 mladih Hrvata. Ali.. Nismo imali nikakvu ideju gdje idemo, nismo znale gdje nas vode, mogli su nas slobodno oteti... Ali Bogu hvala, bili su normalni, pjevali su lokalne pjesme... Došli smo u taj restoran, donosili su nam toliko hrane i alkohola.

@travelwithlolo My friends keep telling me I need to write a memoir, I’ll start with TikToks and see how it goes ?  #croatia #storytime #hvar #hvarisland #hvarcroatia #carpediem ♬ original sound - daydream

Opili smo se... Ja sam bila veganka, ali kad sam vidjela tu hranu, te noći sam rekla sebi da privremeno prekidam veganstvo. I onda su nas pitali hoćemo li s njima u jedan klub na drugom otoku. Otišli smo u club Carpe Diem Beach. Došli smo, onda su nas pitali hoćemo li u VIP. Rekle smo da! I odjednom smo bile iza DJ-a, koji je bio tako dobar.

Bilo je preludo, predobro... Noć je završila, a naš prijatelj Mario nas je odveo motorom doma u šest sati. Tu noć sam radila sve ono što su mi roditelji rekli da nikad, ali baš nikad ne radim! Ali bile smo sigurne i žive smo da vam ispričamo ovaj doživljaj. To je bio jedan od najboljih događaja u mome životu - navela je mlada djevojka koja živi u Londonu. 

image

Tik Tok

image

Tik Tok

image

Tik Tok

image

Tik Tok

image

Tik Tok

image

Tik Tok

image

Tik Tok

image

Tik Tok

image

Tik Tok

image

Tik Tok

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 14:11