StoryEditorOCM
Panorama‘ZALJUBILA SAM SE‘

Na Charlesovoj krunidbi uzdisalo se za zgodnim frajerom u kiltu, pojavom je zaludio žene: Njega gledam!; Evo tko je on

Piše Mozaik SD
9. svibnja 2023. - 08:36

Na krunidbi kralja Charlesa pozornost je ukrao njegov zgodni asistent, koji je već ranije svojom pojavom zaludio žene, piše Daily Mail.

Mediji pišu kako je riječ o prezgodnom konjušaru kralja Charlesa III., bojniku Jonathanu Thompson, koji nikako nije mogao proći nezapaženo na subotnjoj krunidbi.

Jonathan Thompson je nosio svečanu odoru s kiltom i koračao je odmah iza Charlesa te je tijekom ceremonije cijelo vrijeme bio uz njega.

39-godišnji vojni časnik, koji je među prijateljima poznat kao Johnny, zaludio je kraljevske fanove diljem svijeta i njegove fotografije preplavile su društvene mreže.

"Je li još netko primijetio zgodnog frajera u kiltu na krunidbi?", "Bojnik Jonathan Thompson je razlog zbog kojeg gledamo krunidbu", "Zaljubljena sam"... neki su od brojnih komentara na račun naočitog pomoćnika kralja.

Thompsona su kraljevski fanovi primijetili i dok je radio za pokojnu kraljicu Elizabetu II. I premda ima vojsku obožavateljica, bojnik je u sretnom braku s marketinškom stručnjakinjom Caroline, s kojom ima dvoje djece, piše Daily Mail.

Neke od dužnosti zgodnog bojnika su pomaganje kralju i ostalim članovima kraljevske obitelji, te briga o kraljevskim kočijama i automobilima koje se koriste za svečane ceremonije. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 21:52