StoryEditorOCM
PanoramaSITNICE SU VAŽNE

Muškarci priznali: evo što žene čini dobrim ljubavnicama, ove osobine garantiraju zadovoljstvo vašeg partnera

Piše MOZAIK SD
27. ožujka 2023. - 09:39

Žene često zanima što sve moraju raditi kako bi ih muškarci smatrali dobrim ljubavnicama. Odgovor, vjerovali ili ne, nije kompliciran kao što se čini, piše Prva.

Prema standardima muškaraca, da bi se žena smatrala dobrom ljubavnicom, ona treba imati određene vještine. Ove vještine većina žena već ima, ali ako nema - a želi popraviti svoj status u krevetu, treba raditi na njima. Evo što, prema mišljenju muškaraca, radi dobra ljubavnica. 

Ne osuđuje

Bilo da je riječ o vlastitim ili partnerovim fantazijama i preferencijama, dobra ljubavnica nikada ih neće izignorirati. Otvorenost i ostvarenje potreba jak su važne u seksualnom odnosu, jer tako raste povezanost između dvoje ljudi. 

Često razmišlja o seksu

Dobra ljubavnica obraća pažnju na sve ono što je uzbuđuje tijekom dana, na svoje senzualne misli i trenutke u kojima se osjeća seksi. Naime, mozak je povezan s libidom pa je jako važno i obratiti pažnju na sve što se u mozgu događa tijekom orgazma. 

Stavlja partnerove potrebe ispred vlastitih

Naravno da bi seks trebao zadovoljiti i nju i njega, ali ponekad nije loše fokusirati se isključivo na partnerov užitak. Dobra ljubavnica svog će partnera uvije tretirati onako kako želi biti tretirana. 

Spontana je

Muškarce najviše uzbuđuje spontanost. Ne shvaćajte stvari previše ozbiljno i ne dajte da vaš odnos prijeđe u rutinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2023 22:46