StoryEditorOCM
PanoramaNOVO ISTRAŽIVANJE

Muškarci, pripazite! Ovo je lista stvari koje radite i koje smetaju ženama u vašem životu, počnite ih izbjegavati

Piše MOZAIK SD
30. ožujka 2023. - 07:30

Nova istraživanja pokazala su kojih je pet stvari ženama najmrže kod muškaraca. Bilo da ste zauzeti ili još tražite ljubav, budete li izbjegavali osobine koje se nalaze na ovoj "crnoj listi", imat ćete više sreće s nježnijim spolom, prenosi 24Sedam.

Neodlučnost

Bilo da se radi o jednostavnim stvarima kao što je izbor mjesta za izlazak ili većim odlukama poput posla, žene ne podnose muškarce koji ne mogu sami donijeti odluku. Naime, njima je potrebna odlučna i jaka figura.

Nedostatak pažnje

Žene obožavaju kada im njihov muškarac posvećuje dovoljno pažnje. Nedostatak pažnje, poput ignoriranja poziva ili kasnog odgovaranja na poruke, ženu navodi da misli da nije dovoljno važna. Ako vam ignoriranje prijeđe u naviku, nemojte se iznenaditi ako se vaša djevojka ne bude dugo zadržala u odnosu s vama.

Loša higijena

Zapuštena frizura ili brada, neugodan miris i stara odjeća neće biti na vašoj strani, kada je u pitanju vaš odnos s djevojkom. Ako muškarac ne vodi dobru brigu o svojoj higijeni, to može ukazivati i na nedostatak pažnje prema sebi i drugima, ali i prema vlastitome zdravlju. 

Egocentričnost

Žene vole kada se muškarac brine o njima. Samodopadni muškarci, koji su zainteresirani isključivo za svoju dobrobit nisu privlačni. Uz to, muškarac koji je egoističan može se percipirati kao loš partner i otac djeci. Egoizam također može ukazati i na nedostatak poštovanja prema drugima i nedostatak brige za društvene norme i vrijednosti, što može utjecati na kvalitetu odnosa s drugim ljudima.

Nedostatak empatije

Kada muškarac ne može razumjeti i suosjećati s tuđim problemima, može imati velike probleme u vezi. Nedostatak empatije može dovesti do osjećaja da vas vaš partner ne želi razumjeti ili da vas ne poštuje. Ovo je posebno vidljivo u situacijama kada žena iskreno pokušava ukazati na probleme ili stvari koje joj smetaju u vezi. Ako muškarac tada ne reagira pozitivno, ili reagira nezainteresirano, njegova veza je osuđena na propast. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. lipanj 2023 01:21