StoryEditorOCM
PanoramaGEORGE

Mnogi žele jednoga dana biti kralj ili kraljica, a znate li što želi raditi jedan princ? Ovo sigurno niste nikada čuli

Piše MOZAIK SD
11. listopada 2024. - 19:51
Dok je princ William razgovarao s premijerom, George je uživao u pizzi Mark Cosgrove/zuma Press/profimedia/Mark Cosgrove/zuma Press/profimedia

Princ George (11), jednog će dana postati britanski kralj. Nakon svog oca princa Williama (42), drugi je u redu za prijestolje. No tijekom posjeta jednom restoranu sa svojom majkom Kate, princezom od Walesa (42), otkrio je da ima sasvim drugu želju o svojoj budućoj profesiji.

image

Britanski prinčevi George i William

Ina Fassbender/Afp

Sasvim je normalno da djeca razviju razne ideje o tome što bi željeli raditi kad odrastu. Iako je za princa Georgea više nego malo vjerojatno da će ikada raditi "običan" posao - to ne sprječava sina Williama i njegove supruge Kate da mašta o svojoj budućnosti.

Kako je Desmond MacCarthy, vlasnik restorana Wiveton Hall Caffe u britanskom obalnom gradu Blakeneyju, rekao za Daily Mail, dječak je sve iznenadio. Ugledavši pećnicu za pizzu, princ George je spontano rekao: "To je ono što želim raditi kad odrastem."

image

Britanski prinčevi George i William

Ina Fassbender/Afp

Ovo nije prvi puta da se spominje Georgeova strast za pizzom. Kate Middleton je prije šest godina na jednom događaju otkrila kako on i njegova mlađa sestra Charlotte vole raditi pizzu.

Na Georgeovu žalost, svoj zanat u pravljenju pizza neće moći u potpunosti ispeći u Wiveton Hall Caffe, koji se zatvara idućeg mjeseca poslije 17 godina rada.

image

Britanski prinčevi George i William

Adrian Dennis/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. listopad 2024 19:52