StoryEditorOCM
PanoramaPRELIJEPA

Mnogi tvrde da je najljepša princeza u Europi, pogledajte njezinu novu seksi haljinu za bal

Piše MOZAIK SD
19. listopada 2023. - 11:14

Kraljica Silvia i princeza Magdalena srele su se u New Yorku ovoga tjedna. Naime, švedska princeza Magdalena još uvijek živi u Americi iako se pisalo kako će se ovoga ljeta vratiti s obitelji u Europu. Povratak je odgođen za slijedeću godinu. Silvija je iskoristila sastanak u Ujedinjenim narodima za susret s kćerkom koju je posljednji put vidjela prije mjesec dana na jubilarnoj proslavi svoga supruga, švedskog kralja Carla XVI Gustafa.  

Prije nekoliko godina princeza Magdalena je prozvana najljepšom princezom, a i ovoga puta je pobudila veliku pažnju. Na večernjem balu Magdalena je bila sjajna, u pratnji majke i supruga Chrisa O‘Neilla. Za tu prigodu princeza je nosila mornarsko plavu haljinu Chiare Boni La Petite Robe. Riječ je o dizajnu pod nazivom Mirla koji ima dekolte izvan ramena, drapirane kratke rukave, trodimenzionalno uljepšane volane sa strane i elegantan prednji prorez.

image

Švedska princeza Madeleine

Pontus Höök/Afp/Profimedia/Pontus Höök/afp/profimedia
image

Švedska princeza Madeleine

Pontus Höök/Afp/Profimedia/Pontus Höök/afp/profimedia

Cijena joj je bila 1100 eura, iako se sada može kupiti na nekoliko web stranica po 715. Kao i obično, Magdalena je haljinu uparila s luksuznim dodacima: novom zlatnom torbom brenda Bottega Veneta, vrijednom 2500 eura, i sandalama tvrtke Alaïa, vrijednim 1500 eura, s originalnim kuglicama u području gležnja. Što se tiče nakita, imala je Swarovksi naušnice s kristalima u žutim tonovima, čija se vrijednost procjenjuje na 120 eura, te  Rolex sat i narukvice Love de Cartier, vrijedne više od 7000 eura.

image

Švedska princeza Madeleine

Pontus Hook/Tt News Agency Via Afp

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. lipanj 2024 14:49