StoryEditorOCM
Panoramapet minuta slave

Mladić s trokatnice u Veneciji skočio u kanal, evo što je na to kazao gradonačelnik

Piše S. K.
26. ožujka 2023. - 09:31

Osobe sklone riziku i javnoj pažnji za pozornost su sklone napraviti nepredvidljive i opasne stvari, ugrožavajući sigurnost sebe i drugih.

Tako se jedan muškarac popeo na trokatnicu u Veneciji i skočio u kanal. Njegov prijatelj sve je snimao i video objavio na društvenim mrežama.

Na video je objavom na Twitteru oštro reagirao venecijanski gradonačelnik Luigi Brugnaro.

"Treba mu dati potvrdu GLUPOSTI i puno udaraca... Pokušavamo ga identificirati, prijaviti njega i njegovog kompanjona koji je napravio glupi video za društvene mreže", napisao je Brugnaro uz objavljeni video.

U medijskom istupu venecijanski gradonačelnik kazao je kako je angažirao policiju da utvrdi kako je muškarac mogao ući u privatnu stambenu zgradu i doći do krova.

"Tim skokom taj je delinkvent riskirao život. Oni ne razumiju opasnost koju stvaraju u ovom gradu. Što bi bilo da je brod prolazio ispod?", rekao je Brugnaro za CNN.

Rekli bismo da je podjelom videa venecijanski gradonačelnik također pridonio popularnosti opasnog i suludog skoka. Osim ako nije mislio da će tako pomoći u prepoznavanju skakača. Ma što od toga bilo istina, Venecija je dobila dodatnu turističku promociju.

image

Luigi Brugnaro: Pokušavamo ga identificirati, prijaviti njega i njegovog kompanjona koji je napravio glupi video za društvene mreže

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. lipanj 2023 12:46