StoryEditorOCM
Panoramaobiteljska drama

Mladić koji je varao suprugu s puncem našao se u novoj aferi; fotografije i video bacaju novo svjetlo na slučaj

Piše mozaik sd
6. lipnja 2024. - 14:09

Sjećate li se Juninha Virgilija, mladića koji je prije otprilike šest mjeseci postao poznat cijelom svijetu zahvaljujući aferi sa svojim puncem iza ženinih leđa?

Pa, čini se da je konačno odlučio "izaći iz ormara" jer se neki dan fotografirao s brazilskim gay porno glumcem i najavio da će zainteresirani uskoro moći vidjeti kako su se zabavili.

Time je završena priča o njegovoj seksualnosti, a sada je kristalno jasno da je donedavno lagao javnost, a možda i samoga sebe, piše Kurir.

Podsjetimo, krajem studenog 2023. Camila Oliveira, 25-godišnja djevojka iz Brazila, našla se u središtu neviđene medijske bure kada je na Facebooku objavila da je suprug vara s njezinim ocem !

Camila je shvatila da dvojica muškaraca imaju ljubavno-seksualni odnos iza njenih leđa nakon što je iz čiste znatiželje zavirila u očev mobitel i pronašla niz intimnih dopisivanja i snimaka.

Šokirana djevojka potom je sve objavila na Facebooku, a njezina se obiteljska drama ubrzo pretvorila u pravi medijski cirkus.

Nekoliko dana kasnije, Virgilio je pokušao objasniti što ga je navelo da padne u zagrljaj Edielsona Oliveire, čovjeka čijom se kćeri vjenčao, a pred novinarima se pokušao prikazati kao žrtva.

Odnos s puncem opisao je kao toksičan te naveo da mu se prepustio jer se bojao za svoj život.

"Vrtjelo mi se u glavi od njegovih stalnih prijetnji. Kad mi ne bi govorio da će me ubiti, tada mi je govorio da će poslati nekoga da me ubije. Prijetio mi je i da će mi oduzeti sina, a sve je to skupa jako utjecalo na stanje moga duha", rekao je tada Virgilio.

"Morao sam igrati njegovu igru ​​kako bih prikupio dokaze protiv njega. Istina će kad-tad izaći na vidjelo i cijeli Brazil će shvatiti što se dogodilo, odnosno što je učinio s mojim životom", dodao je pozvavši svoga punca čudovištem.

Pritom je negirao da je homoseksualac, no sada je posve jasno da seks s njegovim puncem ipak nije bio jednostrano zadovoljstvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. lipanj 2024 18:48